Barn pratar
viktigheter

Barn pratar viktigheter

Vi lyssnar på barnen!

Varför kan vi inte bara sitta inomhus? Varför mår vi människor bra av frisk luft? Och vem väljer egentligen plaggen därhemma? Är det föräldrarna eller få barnen vara med och bestämma? Vi har pratat med några barn om utomhusvistelse, kläder och färger. 

Varför ska man röra på sig?

Barns rörelsemönster och aktiviteter har förändrats. Idag rör sig många barn för alldeles för lite. Men vad händer med kroppen om vi bara sitter inne med surfplattor och spelar hela dagarna? Och vad ska man egentligen hitta på för att träna och röra på sig?

Vem bestämmer kläderna?

Att ha rätt kläder som håller en lagom varm och torr är en av grundförutsättningarna för att ha lust till att vara ute och leka. Men vi föräldrar får inte bortse från vikten av att barnen gillar sina kläder. Vi måste släppa in barnen i valet av plaggtyp och färg.


Ut och njut –Håll leken vid liv!

Vi blir alltmer stillasittande. Men barns behov av fysisk aktivitet är såklart fortfarande lika stort som det alltid har varit. Håller barnens spontana lek på att försvinna? Blir det tystare från grusplanerna och lekplatserna?Vi vägrar att tro det. Och vi vill göra allt vi kan för att bidra till att barn ska vilja vara ute och leka spontant -Att upptäcka naturen och utveckla sin fantasiBarnens åsikt spelar roll!

Vi vuxna skulle aldrig gå ut i kläder som vi inte tycker om. Samma känsla har såklart barnen! Därför tycker vi på Gneis och Ossoami att det är viktigt att låta barnen själva vara med och bestämma detaljerna när det kommer till vilka kläder de ska bära. En omtyckt modell och färg kommer också främja att barnet vill ta på sig plagget och spendera tid utomhus –Dag efter dag.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo