Blogg

I huvudet på en klädmakare


Av: Ulf Byström Februari 2020Ja, i skrivande stund har vi faktiskt inte bestämt vilket stuk denna vår första blogg ska ha, eller vad den exakt ska innehålla.  Men tanken är att du här på ett lättsamt sätt ska få en inblick i vad som rör sig i huvudet på Gneis och Ossoami i vår ambition att göra världens bästa funktionskläder för barn.
Via bloggen hoppas vi kunna ge dig nya insikter, perspektiv och tankar kring allt vi måste tänka på när vi utvecklar våra kläder. Kunskap som du förhoppningsvis sedan kan använda när du exempelvis ska välja barnens viktigaste kläder, hitta bra kombos för olika väder, vill handla hållbart, läsa mellan raderna i tester – bland mycket, mycket annat.

Tanken är att du även ska få tips om intressanta artiklar, intervjuer och människor som vi stöter på i vår vardag och som ger oss... och förhoppningsvis dig nya perspektiv och infallsvinklar kring allt från barnkläder till e-handel och hållbarhet.

Slutligen kommer vi att lyfta frågor och funderingar som ställs av alla engagerade fantastiska kunder och som vi ser har ett stort allmänintresse.

Jag hoppas du kommer att gilla bloggen och inte minst ha stor nytta av den :)

Hälsar Ulf,
VD och stolt ägare av Ossoami och Gneis barnkläder


Skalkläder för höstens alla väder

För de allra minsta

Så här vill jg att texten ska flyta och den ska väl också byta rad eller

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo