My webpage My webpage
Maxa användningen

Instruktionsfilmer

Ge dina kläder extra liv

Att laga hål i funktionsplagg

Ett hål i ett vattentätt funktionsplagg behöver lagas med en riktig laglapp. Undersök med företaget där du köpt plagget om de säljer lappar i samma färg som ditt plagg. Det ger såklart snyggast resultat. Annars hittar du lagningslappar i bla sytillbehörs- eller friluftsbutiker.

När du har införskaffat en lagningslapp visar den här instruktionsfilmen hur du går till väga för att fästa den på plagget.

Att byta en knapp

Det finns två sorters knappar - tryckknappar och knappar som sys fast. Tryckknappar kan vara lite kluriga att byta själv, men det fixar en skräddare eller skomakare på nolltid. En knapp som sys fast kan du däremot enkelt byta själv. Det enda du behöver är nål, tråd och en ny knapp.

När du har införskaffat detta visar den här instruktionsfilmen hur du går till väga för att fästa den i plagget.

Att byta löpare på dragkedja

De flesta av oss har nog råkat ut för att en dragkedja gått sönder på något sätt och tänkt att ”Det var det – nu har den jackan gjort sitt!”. Men så behöver det inte vara! Att laga t ex en trasig löpare (grejen man öppnar och stänger dragkedjan med) är faktiskt ganska lätt.

Det du behöver är en ny löpare och märla (metallpluppen som gör att löparen stannar kvar på dragkedjan) samt en tång. Undersök med företaget där du köpt plagget om de har extra löpare & märlor. Annars hittar du dessa i sytillbehörsbutiker.

Instruktionsfilmer

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du kan laga dina kläder. 

Laga

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Maxa användningen

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484