My webpage My webpage

BYTE

Frågor och svar

Hur gör jag ett byte?
  1. Lägg en ny order i vår webshop på de plagg du vill byta färg och/eller storlek på (inkl. byte mellan “Slim” | “Normal | “Space”). Självklart kan du, utöver det du vill byta till, lägga till ytterligare artiklar i din bytesorder eller välja att byta till en annan modell.
  2. Förpacka varje artikel du vill byta i den förpackning de kom i och lägg dem sedan i lämpligt emballage, som håller för transporten. Gärna det som artiklarna kom i så sparar vi på miljön. Av samma skäl, se gärna till att försändelsen inte blir onödigt stor så vi undviker att skicka luft i transporten.


  3. Fyll i returblanketten. Var noggrann så sparar du både vår och din tid.  4. Lägg returblanketten och gärna även följesedeln i paketet och tejpa igen.  5. Klistra fast den returadresslapp som följde med i leveransen. (OBS! Den kostar 59 kr att använda.)

Sedan lämnar du in paketet till valfritt Schenker ombud. Klart!

Vad kostar det att göra ett byte?

Om du använder vår returadresslapp så kostar den 59 kr att använda. När du gör ett byte och lagt en ny order på det du vill byta till, så återbetalar vi frakten för din första order oavsett om du returnerar hela eller delar av din order.

Alltså kostar ett byte 59 kr, om du använder vår returadresslapp.

Varför får jag en ny faktura på min bytesorder?

Din bytesorder blir som en helt ny order. Vi gör på detta sätt för att vi ska kunna skicka din bytesorder redan nästa dag, istället för att vi först måste invänta din retur innan bytesordern kan skickas. En annan fördel är att du vet att det du vill byta till finns i lager.

Varför har ni inte fria byten?

Vi har inte fria byten, men vi återbetalar frakten för din första order oavsett som du returnerar hela eller delar av den ordern. Det finns flera aspekter på detta med fria byten. 

Dels så vill vi försöka minska antalet byten för att minska på transporterna och genom tydlig storlekshjälp och information om plaggen hjälpa våra kunder att köpa rätt från början. Kanske anstränger man sig lite mer om det inte är helt utan kostnad. 

Dels så har vi valt att vara så transparenta som möjligt och inte smeta ut fraktkostnader på priset på varje enskilt plagg utan istället ta betalt för den enskilda frakten.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484