Tävlingsregler för bildtävlingen #Gneis365

  • - Gilla @gneis_funktionsklader på Instagram, följer du oss är du redan kvalificerad att vara med i tävlingen. 

    - Posta en (1) bild/film som symboliserar din vardag i ditt flöde på Instagram där ett plagg från Gneis syns. 

    - Tagga bilden med #gneis365 och @gneis_funktionsklader

    - Har du ett låst konto? Posta bilden som vanligt och skicka bilden sen som DM till @gneisfunktionsklader så kommer vi följa dig under tävlingens gång.

Tävlingen pågår under perioden 8/2-14/2 24:00.

Gneis förbehåller sig rätten att använda uppladdade bilder i sin marknadsföring efter tävlingens slut, t.ex. nyhetsbrev, webshop e.d. Inga bilder kommer tillåtas att användas av tredje part. Gneis förbehåller sig rätten att diskvalificera/ta bort bilder med stötande eller olämpligt innehåll. Under tävlingsperioden kommer ev. utvalda inskickade bilder att visas i våra sociala kanaler medier. GNEIS tar ejansvar för bilder som inte publicerats korrekt och därmed inte blir synbara eller saknar information, t. ex. felaktig hashtag, ej publikt konto på Instagram etc.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Prisvinnande overaller för lekande barn

Gneis är starkt förknippat med overaller och det är en kategori som vi lägger stor del av vår utveckling på. Hållbarhet, god passform, väl avvägd design, högklassig funktion och ett högt andrahandsvärde är det som gör våra overaller för barn så omtyckta. Vår kollektion består av flertalet modeller med storlekar som sträcker sig från 74 cl till 164 cl. Vår overall SUPERSHAPE har flera gånger vunnit det overalltest som genomförs av 
Bäst-i-test.se! Vi har inte förändrat vår testvinnare SUPERSHAPE, utan det är samma overall, förutom några nya färger, som du kan köpa även denna höst.

Vinteroveraller

I denna kategori har vi våra overaller Supershape och Supershape Space. Två mycket funktionella vinteroveraller. Supershape Space är baserad på Supershape men anpassad till de barn som behöver mer vidd i kläderna. Nyhet för denna vinter är att vi har tagit fram helt enfärgade overaller.

Skaloveraller

En nyhet i Turmalinserien – Turmalin Shell overall. En mycket användbar overall som kan användas året runt. Här handlar det om att variera mellanlager under overallen beroende på temperatur.

Babyoveraller

Våra uppskattade overaller för de minsta barnen - nyhet för i år är en ny variant av MINISHAPE. Den har bland annat mjukare och smidigare krag- och halsparti. Sedan finns som tidigare även Minishape II i flera olika färger och med dubbla dragkedjor.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
instagram-tavling/
category