Ge dina kläder extraliv

Instruktionsfilmer

Ge dina kläder extraliv

Instruktionsfilmer

Heading

Introtext med länk till laga respektive Maxa användningen.

 

 

 

Laga hål i byxa eller jacka


Ett litet hål på jackan eller byxan betyder inte att plagget är förstört. De allra flesta företag som säljer kläder erbjuder lagningslappar, Med våra lagningslappar i olika färger är det lätt som en plätt att ge ditt plagg nytt liv. De är gjorda av samma tyger som våra ytterplagg och belagda med lim på baksidan. (Vill du laga förstärkningspartierna rekommenderar vi Repair patch Cordura.) Vi hoppas att du med vår enkla instruktionsfilm väljer att ge ditt plagg nytt liv istället för att köpa nytt!

Byt en knapp | Fothälla


Knappar och fothällor kan lossna, och oftast följer extra knappar med plagget du köpt - om inte kanske du har en gammal knapp liggandes hemma? Att sy in en knapp eller att byta en fothälla kan vara lite knepigt första gången. Vi hoppas att du känner dig lite mer taggad på att testa när du sett hur enkelt det är i vår instruktionsfilm.

Byt löpare på dragkedja


Att en dragkedja går sönder eller delar sig kan hända. Det kan kännas krångligt och många väljer nog att köpa en ny jacka. Men så behöver det inte vara. Att fixa och byta en löpare är ganska enkelt.

Instruktionsfilmer

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du kan laga dina kläder.

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du kan laga dina kläder.

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Instruktionsfilmer

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
instruktionsfilmer-laga/
category