Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

För de allra minsta


En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår. Även för de minsta!

 

Julklappar till vuxna

Julklappar till vuxna

Anna-carin är 164 cm och har Rusk 164 cl på sig.

Ge bort vuxenkvalitet till barnpriser!

Rusk lättvadderad skaljacka är vårt senaste tillskott i skalfamiljen. Med sin subtila design och dova färgskala har den snabbt blivit en favorit hos barn över hela Sverige. 

Men även av de vuxna som testat jackan kommer idel lovord. Som vanligt så passar många av våra plagg till vuxna också, så nu har du chansen att ge dig själv eller någon annan du känner vuxenkvalitet till barnpris. 

Ribb Ullmössa är en ny mössa för i år.  Stickad i Sverige av 85% återvunnet material. Ullen gör mössan precis lagom varm och den ekologiska bomullen som är instickad på insidan i mössan gör den otroligt skön att bära.


Strl 116-176 cl
Från 899:-

RUSK skaljacka


Strl Onesize
Från 249:-

RIBB ullmössa

Olga är 162 cm och bär Izor 164 cl och Gizmo vinterbyxa 
i 158 cl

IZOR till marknadsföringspris

Handen på hjärtat. Känner du till att vi tillverkar en lättviktsjacka som heter IZOR?. Om du inte gör det så är  du inte ensam. Vi har helt enkelt inte varit tillräckligt tydliga med hur mycket vi faktiskt gillar den här jackan.

En lätt och smidig jacka som har en utmärkt andning och som fungerar lika bra på vinterdagar som kalla vår- och höstkvällar.
Eftersom vi helst vill att våra plagg marknadsförs av nöjda kunder, så släpper vi (under begränsad tid) jackan lite billigare till dem som vill prova på. Ett perfekt läge att testa till sig själv, eller ge bort till någon som vill ha enperfekt allround-jacka i vinter. 


Strl 116-176 cl
Från 499:-

IZOR lättviktsjacka


Strl Onesize
99:-

VASSI ullmössa


Strl 116-176cl
Från 1099:-

Gizmo vinterbyxa

För de allra minsta


En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår. Även för de minsta!

Ge bort varma underställ

Ett underställ i merinoull med inslag av polyamid ger ett extremt skönt och slitstarkt underställ. Därför vill vi tipsa om vårt underbart sköna WOOL BASELAYER SET som finns i storlekar upp till 176cl.

Vill man inte ha ull närmast kroppen har vi även vårt för säsongen nya underställ SAFIR. Stickat med en teknik som ger optimal fuktransport, som gör att understället passar perfekt både för vuxna och barn som höjer intensiteten på aktiviteterna i vinter.


Strl 74-176 cl
Från 549:-

WOOL BASELAYER SET


Strl 122-176 cl
349:-

SAFIR underställ

ALLA PLAGG SOM PASSAR VUXNA

Visar 0 produkter

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
julklappar-for-vuxna/
category