Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

För de allra minsta


En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår. Även för de minsta!

 

Julklappar till de minsta

Julklappar till de minsta

Ellie är 98 cm och har Minishape 92/98 cl på sig.

Ge bort tusentals timmar utelek

Gneis grundades genom ett upprop på nätet om bättre utekläder för barn. Vårt mission är att göra kläder som funkar för alla äventyr och väder – 365 dagar om året.

Minishape är - precis som våra andra kläder - skapad för att  vara ditt barns bästa kompis i uteleken. Ett plagg som inte  hindrar eller försvårar, utan som gör snögrottsbyggandet,  hoppandet i slaskpölar och sandlådsgrävandet ännu roligare.

Ullis ullmössa värmer när det är riktigt kallt. Och även om  uteleken skulle bli riktigt vild och mössan blir blöt, så värmer ullen fortfarande skönt.

Mitten Pro är en perfekt vinterhandske för det lilla barnet –oavsett om hen utforskar is, snö eller vatten. Varma och torra fingrar är nämligen en förutsättning för att uteleken ska vara lustfylld.


Strl 74-92 cl
Från 1299:-

MINISHAPE Vinteroverall


Strl Onesize
Från 199:-

ULLIS ullmössa


Strl 2-14 yrs
Från 429:-

MITTEN PRO tumvante


Ge bort multifunktionella plagg

Mjuka, sköna plagg som kan användas till de flesta aktiviteter, väder och årstider är en vinstlott både för plånboken och miljön. 

Izzy lättviktsjacka är en favorit hos många familjer med barn i de yngre åldrarna. Höst och vår fungerar
den som en lätt, mjuk och vindtät allround-jacka. Under årets kallaste månader förvandlar den dessutom skaljackan till en fullfjädrad vinterjacka.

Glimmer friluftsbyxa är allround-byxan som funkar lika bra på skolgården som i skogen eller på fjället. Vintertid kombineras den bäst med våra ullmellanlager.


Strl 80-176 cl
Från 499:-

IZZY termojacka


Strl Onesize
Från 199:-

ULLIS ullmössa


Strl 74-116 cl
Från 499:-

GLIMMER friluftsbyxa


Strl Onesize
Från 99:-

TUBE headwear

För de allra minsta


En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår. Även för de minsta!

Nour är 101 cm lång och bär Turmalin set stl 92/98

Ge bort året-runt-skal

I riktiga skalkläder är barnet fritt att upptäcka uteleken, att vara lagom varm är viktigt för att behålla lusten till att leka utomhus.

Turmalin set ingår i vårt SKAL365-koncept – Plagg som kan användas året runt. Det innehåller en jacka & byxa med suverän vattentäthet och andningsförmåga. Vintertid regleras värmen med hjälp av lager-på-lager principen dvs genom att addera ett eller flera mellanlager (t ex Izzy som du ser här ovanför)

Vassi ullmössa är en varm och skön mössa för alla vinterväder – från norr till söder. Modellen kan vikas upp eller bäras utan uppvik.

Mitten light är en vattentät skalhandske som passar bäst i mildare vinterväder. Det här är ett betydligt skönare och slitstarkare alternativ än den klassiska galonhandsken.


Strl 74-116 cl
Från 1449:-

TURMALIN set


Strl Onesize
Från 99:-

VASSI ullmössa


Strl 0-7  yrs
Från 379:-

MITTEN LIGHT

ALLA PLAGG FÖR I 74-98

Visar 125 produkter

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo