Ingress

Heading

Ingress

Heading

Det här är en H1:a

Det här är en introtext!

Här hittar du skalkläder för alla barn, aktiviteter och årstider. Ja, faktum är att det alltid är skalkläderväder, oavsett om det regnar, blåser, snöar eller om solen skiner.  

Väljer du våra skal behöver du alltså inte köpa både vinterjacka, vårjacka och regnjacka. Det räcker med EN jacka som kompletteras med något varmare inunder när det är lite kallare.

Det här är en H2:a

Här kommer lite brödtext. 

Kläder som boostar barnens lek har inga sömmar som skaver och är tillverkade i smidiga material som andas och som håller barnet lagom varmt och torrt – både inifrån och utifrån. 

Ett exempel på kläder som inte boostar barnens lek är galonkläder. Galonkläder på barnen är praktiskt för oss vuxna – föräldrar och förskolepersonal. De är lätta att spola av och är relativt underhållsfria. Men handen på hjärtat - Skulle du själv ägna dig åt fysisk aktivitet utomhus iklädd ytterkläder som inte andas och som är klumpiga?

  • Här kommer lite brödtext. 

  • Här kommer lite brödtext. 

  • Här kommer lite brödtext. 

  • Här kommer lite brödtext. 

Barn i lila skaljacka

För alla aktiviteter och alla väder

SKAL365

Vår kvalitetsstämpel SKAL365 hittar du på alla plagg som uppfyller våra höga krav på skalkläder för åretruntbruk, dvs fungerar för alla aktiviteter och väder under årets alla 365 dagar.

Barn i lila skaljacka

Finaste betyget man kan få

Så tycker våra kunder

Ingen testvinst eller utmärkelse betyder i närhet lika  mycket som den fantastiska feedback vi får från våra kunder. Här kan du läsa några av de omdömen vi fått om våra skalkläder från föräldrar och barn.

Barn i Gneis skalkläder protesterar

Vi vill ha skalkläder!

Skalrebellerna protesterar

Aldrig mer galon!
Det finns faktiskt rörligare och skönare kläder som gör oss snabba som blixten, smidiga som Spindelmannen och fria som Pippi.

Våra plagg behandlas enbart med milda kemikalier som uppfyller EUs kemikalieförordning och behöver därför inte tvättas innan användning. Även om plaggets vattenavrinning (DWR) klarar många tvättar, blir det lite sämre varje gång. Och man bör dessutom av miljöskäl inte köra fler tvättmaskiner än nödvändigt.

Jackor för barn i storlek 74-176 cl

Gneis jackor har sedan starten uppskattats mycket av många barnfamiljer. Dels för sin smidighet och goda passform, men även för glada färgval, hög kvalitet och rörelsefriheten. I vårt sortiment av funktionsjackor har vi skaljackor, vadderade och vattentäta vinterjackor samt värmande termojackor (membranfria men vadderade). Vi har jackor för alla typer av aktiviteter - från skolgården till skidbacken. Var noga med att mäta ert barn så jackans storlek blir korrekt då en för liten eller för stor jacka påvekar rörelsefriheten i jackan. En jacka från Gneis har ett väldigt bra andrahandsvärde på grund av sin höga kvalité och tidlösa design. Den bästa jackan ett barn kan ha, är den som gärna används i vått och torrt. 

Vinterjacka, höstjacka eller skaljacka?

Vilken typ av jacka du ska välja till ditt barn beror på i vilket sammanhang plagget ska användas och kanske också lite med tanke på var i detta avlånga land du bor. I norra Sverige, där det oftast är kalla vintrar, är en klassisk vadderad, vattentät vinterjacka att föredra som t.ex. jackan SPEED och BRISK, eller varför inte den extra tjocka termojackan IZOR RECYCLE. I södra Sverige där vintern är kortare och blötare kan det vara lämpligt att satsa på skalplagg även på vintern, t.ex. skaljackan SPEED SHELL eller TURMALIN skaljacka. En investering som är mycket användbar året runt där man varierar underställ och mellanlager beroende på utetemperatur. Vi är glada och stolta över att våra funktionsjackor blivit utsedda till bäst-i-test i olika testsammanhang, de håller alla samma höga kvalitetsnivå.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo