Jackor: ABISKO™ & BORGA™, Byxa: GRANIT™ jr

Referenser

Vi har sedan starten haft ett mycket tight samarbete med våra kunder - allt för att utveckla kläderna på bästa möjliga sätt. Vi har ständigt pågående tester av olika slag och samlar in mängder av synpunkter och erfarenheter om våra plagg. Det är både roligt och mycket utvecklande för oss att ha engagerade testpiloter ute på fältet i den verkliga världen.

Oberoende tester är ju ett annat sätt att utvärdera kläder. Under "Utmärkelser & recensioner" finns bl.a. en sammanfattning som visar hur våra plagg har presterat i olika tester. Vi är stolta över att vår overall Supershape blivit utsedd till Bäst i test bland totalt 20 overaller.

Tidningen Friluftsliv utsåg jackan Speed och byxan Gizmo till testfavoriter när de testade skidkläder och vårt lättviktsskalset SAHARA har också fått fina omdömen.

Under Trustpilot kan du läsa vad kunderna själva skrivit efter att de handlat i Gneis webshop. Utförliga omdömen som beskriver både köpupplevelsen och intrycken av kläderna.

Vi har ju en tät kontakt med de flesta av våra kunder och med jämna mellanrum kollar vi av vad våra kunder tycker om oss och om våra plagg.

Upp…