Vikten av

Att välja det som
kommer älskas

Vikten av

Att välja det som
kommer älskas

Att välja det som kommer älskas

Introtext

Låt barn bestämma

Väljer du till mig - väljer jag till dig

Det hållbaraste plagget är det som används och älskas 80% av ett plaggs klimatavtryck sker i produktionen. Därför är det absolut sämsta köpet du kan göra det plagg som blir hängande i garderoben och – i värsta fall – slängs. För då har det ju producerats helt i onödan!Det är därför den där detaljen om att involvera ditt barn i inköp av kläder som hen ska bära faktiskt är ganska viktig. 

Hur många av oss småbarnsföräldrar har inte upplevt ett buttert och skrikande barn som morgon efter morgon vägrar ta på sig den där nya och – enligt mamma – praktiska jackan med det – enligt mamma – supercoola mönstret som – enligt mamma – är perfekt att klättra i träd, spela fotboll och brottas med kompisar i?

Vi företag och konsumenter behöver hjälpas åt att ge varje plagg som produceras ett längre verksamt liv. För det mest hållbara plagget är alltid det som används ofta och länge. Så ställ frågan till ditt barn: Vilket plagg kommer du att använda och älska?

Om kläder och färger

Låt barnen vara med och bestämma!

Skulle du ta på dig vilken färg som helst? Eller ha overall när du helst har jacka och byxa?
För att barnen ska älska sina plagg - så behöver dom känna sig involverade - kring sånt som är viktigt för dom. Låt barnen vara med nästa gång du köper kläder!

Välj plagg som
kommer älskas

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du ska tänka för att välja rätt. 

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du ska tänka för att välja rätt. 

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Välj plagg som
kommer älskas

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
plagg-som-alskas/
category