Tävling - En stor förändring börjar i det lilla!

  • Enligt en ny rapport från FN:s handelsorgan UNCTAD så är textil- och klädindustrin mer förorenande än flyg- och sjöfartssektorn, tillsammans. En stor del i problemet är den korta livslängden, dålig kvalité och snabba modetrender vilket leder till att mängder av kläder slängs.

    Vi på Gneis har alltid stått för hållbara kläder där fokus läggs på hållbara material, passform och utseende som håller sig relevant i många år – inte bara när det köps – och ska kunna bäras av både tjejer och killar. På så vis kan vi möjliggöra att ett plagg används och återvänds av många barn.

    Wool collection - Gneis senaste lilla steg

Istället för att de fina tygerna skulle ligga oanvända på fabrikens lagerhyllor och brännas upp längre fram så har vi använt dem till att skapa en minikollektion med t-shirts och mössor. Ett litet steg, men en början på något.

Tävling

En stor förändring börjar i det lilla!
Vilka små steg för miljön tar du i vardagen?
Samåker du till jobbet?
Släcker du alltid lampor när du lämnar rummet?
Tvättar du aldrig i onödigt höga temperaturer?

Inspirera oss (och andra) med dina små - men ack så viktiga steg du tar för miljön i din vardag.

Vinst: Fem personer vinner varsin outfit (Wool TEE T-shirt, Wool hat, Andesit Byxa, shorts eller ¾ byxa).

Tävlingsregler:
För att vara med och tävla, gör så här: kommentera inlägget på Facebook med ditt bästa tips på hur man kan bli lite snällare mot miljön i vardagen. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administreerad eller knuten till Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen pågår under perioden 29/4-6/5. 

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Prisvinnande overaller för lekande barn

Gneis är starkt förknippat med overaller och det är en kategori som vi lägger stor del av vår utveckling på. Hållbarhet, god passform, väl avvägd design, högklassig funktion och ett högt andrahandsvärde är det som gör våra overaller för barn så omtyckta. Vår kollektion består av flertalet modeller med storlekar som sträcker sig från 74 cl till 164 cl. Vår overall SUPERSHAPE har flera gånger vunnit det overalltest som genomförs av 
Bäst-i-test.se! Vi har inte förändrat vår testvinnare SUPERSHAPE, utan det är samma overall, förutom några nya färger, som du kan köpa även denna höst.

Vinteroveraller

I denna kategori har vi våra overaller Supershape och Supershape Space. Två mycket funktionella vinteroveraller. Supershape Space är baserad på Supershape men anpassad till de barn som behöver mer vidd i kläderna. Nyhet för denna vinter är att vi har tagit fram helt enfärgade overaller.

Skaloveraller

En nyhet i Turmalinserien – Turmalin Shell overall. En mycket användbar overall som kan användas året runt. Här handlar det om att variera mellanlager under overallen beroende på temperatur.

Babyoveraller

Våra uppskattade overaller för de minsta barnen - nyhet för i år är en ny variant av MINISHAPE. Den har bland annat mjukare och smidigare krag- och halsparti. Sedan finns som tidigare även Minishape II i flera olika färger och med dubbla dragkedjor.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo