Ingress

Heading

Ingress

Heading

Tillsammans gör vi det bättre

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Och när vi gör det tillsammans blir det mycket mer, bättre och roligare! Här vill vi inspirera dig till vad du kan göra tillsammans med din omgivning för att bidra till att de kläder och saker ni har där hemma får ett fortsatt liv efter att din familj har använt dem färdigt. 

Tips 1

Trädgårdsloppis

Gör ett rejält röj i garderoberna där hemma och ställ till med en kul och kravlös loppis i trädgården. Marknadsför din loppis på Facebook, genom en lapp på förskolan/den lokala mataffären – eller varför inte engagera barnen i flygbladsutdelning i grannskapet!

Vill du ordna en större loppis – Gör den ihop med några vänner.

Tips 2

Bytesparty

Är ni ett större gäng med barn i liknande ålder (t ex förskolan/skolan eller barnens idrottsförening) kan ett bytesparty vara riktigt smart för plånboken. Funkar såklart alldeles utmärkt att köra utomhus också.

Och varför inte passa på att ha lite kul samtidigt? Låt barnen baka & sälja fika och agera bakgrunds-DJs.

Tips 3

Byt/Köp/Sälj-tavla på förskolan

Till dig som tycker att det är krångligt med Blocket, Tradera eller köp- & säljgrupper online är ett enkelt – men väldigt smart - tips är att sätta upp en “Byt-Köp-Sälj”-tavla på förskolan.

Vi kan nästan lova att det kommer att bli ruljans på grejerna!

Tillsammans gör
vi skillndag

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur och varför du ska sälja vidare dina kläder.

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur och varför du ska sälja vidare dina kläder.

Sälj vidare

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Tillsammans gör
vi skillndag

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
tillsammans-gor-vi-skillnad/
category