Mer aktivitetstid utomhus 2020?


Det finns en massa positiva saker med skärmar och det utbud som de bidrar med. 
Dock hämmar de vår fantasi, ork & lust att hitta på andra saker. Samma sak gäller såklart barnen. 

Önskar du att 2020 blir ett år med mer utomhustid och -aktivitet? Här kommer tre tips för att uppmuntra barnen till skärmfria utomhusaktiviteter. 
Och vem vet – Kanske du själv hänger med av bara farten :-).


Tips 1 - Aktivitetskalender

Gör en "aktivitets-månadskalender". Varför inte göra den som en adventskalender, så att barnen får öppna en överraskningsaktivitet varje dag.


Tips 2 - Tärningspel

Gör ett tärningspel. Använd två (eller flera) tärningar. Hjälps åt att bestämma utomhusaktiviteter – en för varje tärningsresultat – och skriv dessa på en lista. Spelet kan börja!


Tips 3 - Träningslek tillsammans

  • Bygg en hinderbana i trädgården.

  • Cirkelträna: Barnen och de vuxna får bestämma varannan övning - Totalt 6 st. Ställ en timer på 45 sek och 15 sek. Jobba/lek 45 sekunder, byt till nästa station under 15 sekunder osv. Sätt på barnens favoritmusik och peppa varandra!

  • Ut och jogga tillsammans. Bestäm vad belöningen i slutet av banan ska vara (t ex en smoothie, en fotmassage, en guldstjärna…eller kanske en stunds skärmtid). Jogga och gå om vartannat. Gör små ruscher mellan lyktstolpar eller träd.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
utomhustips/
category