Bäst i test 2019

"Gneis SUPERSHAPE tar hem en odiskutabel seger i årets overalltest, med sällan skådade toppbetyg"

"Extremt slittålig, släpper inte in en droppe vatten, otroligt bra passform, varm och smidig"

Testvinnare bäst i test 2019 - Gneis SUPERSHAPE vinteroverall

Testfamiljerna om Gneis SUPERSHAPE:

- Gneis Supershape tar hem en odiskutabel seger i årets overalltest, med sällan skådat toppbetyg.

- Varm och rejäl vinteroverall som inte släpper igenom en droppe vatten

- Tyget stöter bort allt vatten, det är knappt att ens ytan känns blött även om det är rejält slaskigt ute.

- Efter daglig användning i fem vintermånader, ibland med barmark, skulle vinteroverallen kunna misstas för att vara helt ny.Vi är otroligt glada att vi återigen är testvinnare i Bäst-i-test´s overalltest. Ett gediget test som har en väldig tyngd och som vi självklart blir väldigt glada för. 

Men, det som betyder något på riktigt för oss är våra kunder där ute som gett oss det totala betyget på 9.5 / 10 baserat på nästan 1500 omdömen på Trustpilot.se. En transparent och oberoende sida som samlar kundomdömen för att kunna hjälpa kunder välja rätt. 

Det är era synpunkter som betyder mest, att vi levererar en vinteroverall som klarar tuffa, blöta, kalla vintrar år ut och år in och som ni tycker om. 

Samma kvalité på alla utekläder

Att vi vinner bäst i test för vår vinteroverall betyder i det långa loppet att hela vårt sortiment med utekläder vinner. Låter det konstigt? Inte så, då alla våra utekläder görs med samma tanke, konstruktion, passform, kvalité på material, rörlighet, konstruktion och framförallt: samma mål om att göra det absolut bästa plagget för barnets bästa. Oavsett om det är en vinterjacka, vinterbyxa, overall eller skalplagg. 
Alla håller lika hög klass hos oss. 

Färgplatta med text vinterjacka

Vinterjacka

Färgplatta med text Täckbyxor

Täckbyxor

Färgplatta med text Skalkläder

Skalkläder

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo