My webpage My webpage

Gneis & Ossoami

Ett hållbart val

Hållbarhet på riktigt!

Att arbeta med “hållbarhet på riktigt” är inte alltid helt enkelt. Ibland måste man välja bort saker som både fungerar perfekt och är lönsamt. Ibland dyker det upp ny kunskap som man inte tidigare kände till och då gäller det att vara snabb på att ställa om.

Tillsammans gör vi skillnad!

Istället för att ständigt utveckla nya modeller förfinar vi våra plagg till perfektion. Till funktionella, rörliga och sköna kläder som barnen gillar och vill använda varje dag. Men även tidlösa och slitstarka så att plaggen funkar och håller för många barns användning.

Men vi vill göra mer än att bara skapa kläder för maximal användning!

– Vi vill även att det ska bli så i verkligheten!

Så vi har tagit initiativet till något vi kallar Maxa Användningen, med målet att informera och inspirera fler föräldrar att tänka “Maxa” när det kommer till barnens utekläder.

Vårt hållbarhetsarbete

Det här gör vi...

För oss är hållbarhet mer än bara kemikalier och material. För oss så handlar det lika mycket om VAD man säljer och HUR man säljer det.

Läs gärna mer om hur vi tänker och jobbar med hållbarhet, liksom hur vi skapar kläder för maximal användning.

Och det här vill vi inspirera dig att göra!

80% av ett plaggs totala miljöavtryck sker vid tillverkningen. Det bästa vi kan göra för miljön är alltså att se till att de används maximalt. Med Maxa Användningen vill vi lära och inspirera dig att göra just det!

Det handlar om många små saker som tillsammans gör stor skillnad för både miljön och barnen, samtidigt som du kan tjäna en krona.

– Låt oss Maxa Användningen tillsammans!

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484