My webpage My webpage

Inspiration

Inspiration - olika kombos & användningsområden

 För dig som vill inspireras till hur du kan använda våra produkter i olika väder, miljöer och sammanhang. 

Skal till vardags

Många förknippar ”funktionskläder” med trista basplagg som bara används på tur i skog och mark. Men så är det inte alls! Våra skalplagg matchas enkelt till de flesta outfits och funkar perfekt även till vardagen.

En skön kombo

Våra kläder uppmuntrar till utelek, rörelse och frihet. Vi vill tipsa och inspirera hur Gneis och Ossoami tillsammans kan skapa en härlig kombination under vårens fartfyllda utelekar.

Unisex

Barn är barn och varje barn har sin egen stil som hen trivs och känner sig bekväm i. Det coola med baskläder som Gneis och Ossoami är att man kan matcha dem till nästan vilken outfit som helst. Bara fantasin sätter gränser!

Vår- och sommarinspo

Vår och sommar kan bjuda på sol,  småkyliga vindar och någon regnskur. Oavsett om ni tar er ut på stan,  stranden, i parken eller i skogen, så har vi mängder av plagg som funkar utmärkt för alla aktivteter och väder.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484