My webpage My webpage

GUIDER

Guider - Gneis & Ossoami

 Våra bästa och mest lästa guider som rör kläder, material, skötsel av textilier mm

Vi har inte fler skaljackor än som behövs enligt vår hållbarhetsfilosofi. Det blir ändå många jackor som visas då har många färger och flera vidder - som är separata modeller. Men här får du snabbt en bra överblick.

Vi gör inte fler skalbyxor än som behövs. Vi satsar på kontinuerlig utveckling med höga kvalitetsmål, unisexmodeller och tidlös design. Så att de alltid är "rätt". Här får du en snabb genomgång av våra skalbyxor.

Här hittar du all information (inklusive flertalet filmer) som du behöver för att välja rätt modell och rätt storlek för just ditt barn. Lycka till med ditt val av världens starkaste barnbyxor.

En barnhandske behöver ha bra passform, ett bra grepp och vara lagom varma. Du kan välja mellan ett tiotal varianter av handskar med olika egenskaper för att passa alla tillfällen. Här får du några tips på vägen.

Våra plagg har inbyggd växtmån, så välj inte större cl-storlek än ditt barn är långt. Är du osäker på vilken Gneis-storlek eller modell som passar till ditt barn? Kolla in vår nya modell och storleksguide.

Cordura®, 2-lager-skal, termo. Vad betyder egentligen alla dessa namn och uttryck när vi pratar om textila material? Kolla in vår materialguide för att veta mer.

Kärnan i hållbarhet är att bara köpa det vi behöver, att välja sådant som håller länge och att vårda de saker vi redan har. Här är vår guide för tvätt & vård av kläder.

Att skapa och tillverka kläder som håller – barn efter barn och år efter år – är vår högsta prioritet. Hur ska man tänka för att välja hållbara plagg och vad gör man om olyckan är framme?

Vi gör kläder som kan bäras länge och av fler barn än ett. Har dina barn vuxit ur sina Gneis-plagg så är det enkelt att sälja de vidare. Kolla in vår guide för att se hur!

Fler och fler frågar om Gneis även funkar för vuxna, då många modeller går upp till 176 cl. Vill du också veta? Kolla då in vår guide för Gneis för vuxna!

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484