My webpage My webpage

Vårda dina plagg!

Skötselråd

Skötselråd

Kärnan i hållbarhet är att bara köpa det vi behöver, att välja sådant som håller länge och att vårda de saker vi redan har. Här är vår guide för tvätt & vård av kläder.

Gneis funktionskläder för barn

Funktionskläder

Med funktionskläder menar vi i första hand vattentäta membranplagg med vattenavvisande DWR. Men vi tänker även DWR-behandlade ytterkläder utan membran, som termo- och lättviktsjackor.

Dessa plagg behöver extra kärlek för att bland annat hålla membranets och DWR’ens funktion på topp liksom för att ge plaggen ett lång liv. 

Läs mer
Gneis ullkläder för barn

Ullplagg

Här placerar vi in allt från ullstrumpor och ullmössor till ulltröjor och ullunderställ.

Ull sköter sig ju nästan själv om man bara vädrar det då och då. Men det finns några saker att tänka på. Inte minst att välja ett bra ulltvättmedel.

Läs mer
Ossoami vardagsbyxor för barn

Vardagsbyxor

Med vardagsbyxor tänker vi alla typer av bomullsbyxor och i vårt fall våra Cordura@ förstärkta jeans, swettisar och leggings.

Läs mer

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484