My webpage My webpage

Lätt att välja rätt!

Modell & storleksguide Ossoami

Modell & storleksguide Ossoami

Här hittar du information inklusive flertalet filmer som hjälper dig att hitta rätt storlek och Ossoami byxa till just ditt barn.

Lycka till med ditt val av världens starkaste barnbyxor.

När du väljer storlek...

Tänk på detta!

Alla Ossoami barnbyxor har väl tilltagen benlängd och finns i flera olika modeller för att passa barns olika kroppsformer De flesta har en åtsittande passform upptill.

För att optimera slitstyrkan och bespara miljön har byxorna en sparsam efterbehandling. Du kan därför räkna med ca 2% krympning efter tvätt.

När det kommer till storleksvalet funkar det precis som för Gneis. Har ditt barn normal kroppsbyggnad så utgå bara från barnens längd, dvs. välj samma centilong storlek som ditt barn längd i cm. Välj bara inte för stor storlek! Risken är då att Corduran på framsida ben hamnar fel.

Glatt barn i slitstarka jeans från Ossoami

När du väljer modell...

Tänk på detta!

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484