My webpage

UNDERSTÄLL

Ett underställ har som huvuduppgift att hålla kroppen torr och varm och gör det genom att transportera bort fukt från kroppen. Och det klarar både våra ull och syntet underställ galant!

Storleksfilter
74/80 cl
86/92 cl
98/104 cl
110/116 cl
122/128 cl
134/140 cl
146/152 cl
158/164 cl
170/176 cl

ⓘ Vi har ca 1 års växtmån i våra plagg, så välj samma cl som barnets längd!

Gneis Wool Baselayer ullunderställ. Barn som kelar med får.

Underställ i merinoull för barn

Vi har underställ i både ull och syntet i vårt sortiment. WOOL BASELAYER SET är vårt barnunderställ i merinoull. “En härlig känsla när man tar i understället, vårt barns absoluta favoritplagg”, är ett kundcitat om ullunderstället som har en något tjockare och matigare kvalité än de flesta andra underställ.

Materialblandningen, en genomtänkt passform och ren, snygg design gör att understället fungerar både som det perfekta 1:a lagret vid kallare väderlek och “till vardags” som det är, t. ex inomhus på förskolan.

Gneis Slim underställ

Underställ i syntet för barn

Våra barnunderställ i syntet - SAFIR och SLIM har mycket stretch i sitt material och sitter skönt på kroppen. Med minimalt antal sömmar och med väl genomarbetad passform är båda kroppsnära lager-1 underställ. De skiljer sig åt i tjocklek SAFIR är tunnare än SLIM.

Syntetunderställ transporterar bort fukt från kroppen vilket i sin tur håller barnet torrt och varmt. Snygg sportig design som sitter skönt på kroppen.

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågorna kring ditt köp. Det finns även en rad guider som vi vill tipsa om.

Annars kan du gärna även mejla eller ringa oss. Vi har öppet alla vardagar kl. 10-16.

Telefonnummer: 0920-420 180
E-post: info@gneis.se

Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41, plan 5 • 972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484