Byxor för barn

Byxor för alla tillfällen

Vinterbycor, skalbyxor, termobyxor, jeans,
swettisbyxor och friluftsbyxor (hybrider och ultralätta)
för alla väder och aktiviteter – året om!

Flexibla, funktionella och slitstarka kvalitetsbyxor med ljuvlig
passform och rörlighet gjorda för att ärvas och användas.
Finns från 74-176 cl så att även många vuxna kan ha dem :)

Filtrera på typ av byxa:

Byxor

Filtrera på typ av byxa:

Byxor

Byxor för barn

Här hittar du skalbyxor, termobyxor, jeans, swettisbyxor och friluftsbyxor för alla väder och aktiviteter – året om!

Flexibla, funktionella och slitstarka kvalitetsbyxor med ljuvlig passform och rörlighet gjorda för att ärvas och användas. Finns från 74-176 cl så att även många vuxna kan ha dem :)

Filtrera på byxtyp:

Byxor

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Visar 54 produkter

Skalbyxa, vinterbyxa eller termobyxa till ditt barn?

Söker du efter en riktigt bra funktionsbyxa till ditt barn är vi övertygade om att du kommer hitta det du söker bland våra byxmodeller. Hög vinterbyxa med hängslen, lägre vinterbyxa helt sydd i slitstark Cordura, ovadderade överdragsbyxor/skalbyxor etc. Här finns flera modeller att välja bland och vi har även byxor anpassade till olika kroppstyper; GIZMO Slim är en modell med smalare vidd och GIZMO Bib är bra lämpad till barn som vill ha lite vidare midja. Att byxorna är bra har vi flera gånger fått bevis på då vi i olika tester genom åren utsetts till bäst i test.

Byxor för lekande barn, i vått och torrt. 

Vilken typ av jacka du ska välja till ditt barn beror på i vilket sammanhang plagget ska användas och kanske också lite med tanke på var i detta avlånga land du bor. I norra Sverige, där det oftast är kalla vintrar, är en klassisk vadderad, vattentät vinterjacka att föredra som t.ex. jackan SPEED och vår nyhet för denna vinter BRISK. Eller varför inte den extra tjocka termojackan IZOR RECYCLE, också den en nyhet för i år. I södra Sverige där vintern är kortare och blötare kan det vara lämpligt att satsa på skalplagg även på vintern, t.ex. skaljackan SPEED SHELL eller TURMALIN skaljacka. En investering som är mycket användbar året runt där man varierar underställ och mellanlager beroende på utetemperatur.

Vi är glada och stolta över att våra funktionsjackor blivit utsedda till bäst-i-test i olika testsammanhang, de håller alla samma höga kvalitetsnivå. Men de finaste betygen vi får är alla nöjda barn som fortsätter uppskatta våra byxor.

Vad ska jag ha under?

Underställ

Varm om knoppen

Mössa

Kombinera dina byxor med

Jacka

Kombinera termobyxorna med

Underställ

Mössa

Jacka

Skalbyxa, vinterbyxa eller termobyxa till ditt barn?

Söker du efter en riktigt bra funktionsbyxa till ditt barn är vi övertygade om att du kommer hitta det du söker bland våra byxmodeller. Hög vinterbyxa med hängslen, lägre vinterbyxa helt sydd i slitstark Cordura, ovadderade överdragsbyxor/skalbyxor etc. Här finns flera modeller att välja bland och vi har även byxor anpassade till olika kroppstyper; GIZMO SLIM är en modell med smalare vidd och GIZMO BIB är bra lämpad till barn som vill ha lite vidare midja. Att byxorna är bra har vi flera gånger fått bevis på då vi i olika tester genom åren utsetts till bäst i test.

Byxor för lekande barn, i vått och torrt. 

 

Vilken typ av byxa du ska välja till ditt barn beror på i vilket sammanhang byxan ska användas och kanske också lite med tanke på var i detta avlånga land du bor. I norra Sverige, där det oftast är kalla vintrar, är en klassisk vadderad, vattentät vinterbyxa att föredra som t.ex. någon av modellerna av GIZMO som både finns i en lite smalare modell GIZMO SLIM eller som hängselbyxa GIZMO BIB. Även hängselbyxan finns i en smalare modell GIZMO BIB SLIM. Eller varför inte den lite smidigare vinterbyxan DOLOMIT WINTER. I södra Sverige där vintern är kortare och blötare kan det vara lämpligt att satsa på skalplagg även på vintern, t.ex. skalbyxan GIZMO SHELL eller TURMALIN BIB skalbyxa. En investering som är mycket användbar året runt där man varierar underställ och mellanlager beroende på utetemperatur. GIZMO SHELL finns även i en vidare variant GIZMO SHELL SPACE.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
byxor/
category