My webpage My webpage
Flera små barn som är ute och leker iklädda Gneis utekläder

FÅ 20% JULBONUS PÅ ALLT PÅ DENNA SIDA MED KODEN KULJUL20

OBS! Erbjudandet gäller till 18 dec

Här är några fiffiga julklappstips för både små och stora barn med fokus på härlig, mjuk och värmande ull. (Mycket passar även till vuxna.)

Plus en underbart härlig termojacka, så lätt och skön att Olle kallar den sin “molnjacka” 🙂

Som en julklapp från oss får du en julbonus på 20% på alla produkter som vi tipsar om här om du anger värdekoden KULJUL20 i kassan🧑‍🎄 

Förutom på våra mellanlager ULLE och ULLRIK där du istället får 350 kr i paketavdrag. (Avdraget visas i kassan.)

Ulle och Ullrik ullkläder från Gneis

ULLE + ULLRIK | 350 kr rabatt

Mjukaste ullplaggen som håller kroppen torr och varm. Perfekta för allt från julmys i soffan till härligt värmande mellanlager under ytterplaggen. Dessa båda modeller är lite tjockare i sin karaktär, men fortfarande lika smidiga.

Ulle och Ullrik ullkläder från Gneis

Lättviktsjackan IZOR | 20%

Mjuk, varm och otroligt skön. Jackan som man gärna slänger på sig både kalla vinterdagar och kyliga vår- och höstkvällar. Blir snabbt allas favorit med sin mångsidiga användning och underbara komfort. Finns från 116 cl och funkar till man är ca 175 cm om vidden räcker.

Ullmössor från Gneis

MÖSSOR | 20%

Ull på toppen håller värmen i kroppen. Mössan är en viktig detalj och en perfekt liten klapp till både stora och små. ullplaggen som håller kroppen torr och varm.

Ulle och Ullrik ullkläder från Gneis

ULLSTRUMPOR | 20%

En strumpa i julstrumpan måste ju alla få. Varma torra fötter är det bästa som finns och våra svensktillverkade ullstrumpor fixar det med bravur.

Mitten Pro vinterhandske från Gneis

MITTEN PRO | 20%

Vår vattentäta varma vinterhandske med hög krage och uttagbar termoinnervante är perfekt om man vill slippa frysa om händerna. Lätt att ta på själv och man slipper få snö i vante eller ärmslut - så skööönt. Perfekt för all snögubbetillverkning!

Ulle och Ullrik ullkläder från Gneis

MELANGE WOOLTUBE | 20%

Skönaste ulltuben som värmer gott runt hals eller panna. Funkar även under hjälmen. Passar både barn och vuxna. Finns i fler härliga färger.

Alla plagg med julbonus

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484