Ossoami’s Nötningsgaranti – Toughest knee jeans!
Det finns ingen textil fiber som håller i oändlighet eller klarar vilka påfrestningar som helst, men vi garanterar att de Cordura®-försedda knäna på Ossoami’s kraftigare basmodeller håller för normalt vardagsslitage dvs nötningsslitage i minst ett år! Se vilka byxmodeller som omfattas av garantin nedan.

Skulle du behöva utnyttja din garanti kontaktar du oss på order@gneis.se för vidare instruktioner. 

Villkor för garantin
Garantin gäller för de kraftigare basjeansmodellerna Amigo, Amigo Stretch, Chingu och Tuck. 

Garantin gäller mot hål på knä som uppstått genom normalt vardagsslitage dvs nötningsslitage där tygets fibrer sakta bryts ned pga långvarig användning. Nötningsslitage definieras genom att tyget runt skadan är helt utnött. 

Den 1-åriga garantin gäller för inköp gjorda hos gneis.se.

Garantin gäller inte för skador som uppstått genom extrema händelser så som tex fallskador (från exempelvis cykel/skateboard/sparkcykel), stick-, skär- eller rivskador (som uppstått tex genom att byxan fastnat i något) eller brännskador.

Garantin gäller inte om skötselråden inuti byxan inte följts. Läs skötselråden HÄR. 

Godkänd reklamation, avseende utlovad garanti, ersätts med byxa i samma jeansmodell och storlek. Om byxan är slut i lager ersätts den med liknande byxmodell i samma storlek. Du som kund står för frakten av byxan till oss. Gneis står för frakten av ersättningsvaran till dig inom Sverige. Efter leverans kan ersättningsvaran ej bytas till annan modell eller storlek.

Det går inte att åberopa garanti för en ersättningsbyxa som erhållits vid en tidigare åberopad garanti.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
garanti/
category