My webpage My webpage

 

Vilka kläder behöver barn?

Barn behöver kläder som inte märks. Kläder som gör att det är härligt att vara aktiv och att vistas utomhus. Kläder som boostar deras energiska, fantasifulla och ihärdiga lek. Kläder som inte gör dem klumpiga, snubbliga eller svettiga inifrån.

Barnen behöver kläder som klarar alla aktiviteter

Barn behöver

Kläder som håller för leken!

Föräldrar investerar generellt sett i bättre kläder till sig själva än till sina barn – med invändningen “Barn växer ju så fort!“. Det resulterar framför allt i tre saker:

Ett

Att många barn dagligen går omkring i kläder som inte boostar dem i deras vardag. Till exempel kläder som går sönder, som inte andas eller är tillräckligt vattentäta. Eller kläder som inte är konstruerade på ett sätt som tillåter full rörelsefrihet.

Två

Att det överkonsumeras mycket barnkläder. Kläder som inte håller måttet leder nämligen ofta till att man behöver köpa flera stycken och/eller att kläderna inte kan säljas eller ärvas vidare.

Tre

Att det blir dyrt på sista raden.

Har du reflekterat över vilka påfrestningar ditt barns vardagskläder utsätts för jämfört med dina egna?

 

Barn behöver

Kläder som andas!

Kläder som boostar barnens lek har inga sömmar som skaver och är tillverkade i smidiga material som andas och som håller barnet lagom varmt och torrt – både inifrån och utifrån.

Ett exempel på kläder som inte boostar barnens lek är galonkläder. Galonkläder på barnen är praktiskt för oss vuxna – föräldrar och förskolepersonal. De är lätta att spola av och är relativt underhållsfria. Men handen på hjärtat - Skulle du själv ägna dig åt fysisk aktivitet utomhus iklädd ytterkläder som inte andas och som är klumpiga? 

Barn behöver

Kläder som passar!

Kläder som boostar barnens lek är tillverkade med perfekt passform och är valda utifrån barnets rätta storlek. Under vår första fas i livet – åren när vi är barn - sker en enorm motorisk utveckling. Därför är det extra viktigt att barnens kläder sitter om en smäck dvs uppmuntrar till fysisk aktivitet genom att optimera barnets rörelsefrihet. 

Ett vanligt fel man gör som förälder är att välja en för stor storlek till sitt barn. Då hjälper det tyvärr inte hur välutvecklad teknisk passform plagget har. Handen på hjärtat – Skulle du själv gå omkring i kläder som är flera storlekar för stora?

 

Barn behöver

Kläder som älskas

Barn behöver kläder som inte märks. Kläder som gör att det är härligt att vara aktiv och att vistas utomhus. Kläder som boostar deras energiska, fantasifulla och ihärdiga lek. Kläder som inte gör dem klumpiga, snubbliga eller svettiga inifrån.

Vilka kläder behövs

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du ska tänka för att välja medvetet. 

Välj medvetet

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Maxa användningen

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484