My webpage My webpage
Maxa användningen

Vikten av

Att välja det som
kommer att älskas

Låt barnen välja kläder själv

Låt barn bestämma

Väljer du till mig – så väljer jag till dig

Det mest hållbara plagget är det som älskas och används var dag. Om det istället hänger oanvänt i garderoben blir det omvänt det minst hållbara plagget, med ett klimatavtryck helt i onödan. Det finns med andra ord mycket att vinna på att låta barnen vara med i klädvalet.

Det finns även en annan stor poäng med att involvera barnet i valet. Att slippa tjatet! Tänk vad enkelt livet skulle vara om barnet alltid ville ha samma plagg som du vill att hen ska ha, oavsett vad som står på dagens program.

Alla måste hjälpas åt att ge varje plagg som tillverkas längsta möjliga liv. Och eftersom de mest hållbara plaggen är de som används mest – så fråga ditt barn: Vilket plagg älskar du?

Om kläder och färger

Låt barnen vara med och bestämma!

Skulle du ta på dig vilken färg som helst? Eller ha overall när du helst har jacka och byxa? För att barnen ska älska sina plagg - så behöver dom känna sig involverade - kring sånt som är viktigt för dom. Låt barnen vara med nästa gång du köper kläder!

Plagg som älskas

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du ska tänka för att välja rätt. 

Välj rätt

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Maxa användningen

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484