My webpage My webpage

Kunders omdömen

Det viktigaste betyget av alla

Så säger våra kunder

Klarar våra plagg av alla de höga krav som ställs på barnens kläder? Kan de vara slitstarka och hållbara samtidigt som de är smidiga och följsamma? Och viktigast av allt, håller våra kläder för år av tuff lek av flera barn? Vi tycker alltid det är bäst att fråga de som använder plaggen varje dag - Våra kunder.

Alltid varit sugen på att köpa en overall eller skalkläder ifrån Gneis, men tyckt priset varit lite högt. Efter att ha provat andra märken (PoP, Reima, Everest, Fix, Geggamoja m.fl.) och märkt att kvalitén eller passformen inte är helt hundra köpte jag nu ett Turmalin skalset till sonen på snart 4 år (strl 116). 

Jag säger bara Wow! Materialet är mjukt och följsamt, inte alls hårt och lite styvt som skalplagg från andra märken kan vara och passformen är suverän! Byxorna var en dröm att sätta på och lätta att få över stövlarna. Älskade att jackan hade lite längd och små sprund på sidorna för ökad rörlighet. 

Priset är motiverbart eftersom sonen även kommer kunna ha kläderna i vår. Hädanefter blir det alltid Gneis.

- Sofia

Glad tjej i Turmalin skalkläder från Gneis

Köpte friluftsbyxor (Magma Tech) till min son och han har verkligen tyckt om dem. Skön passform och härliga att leka i, både på skolgården samt i skogen. Toppenbra byxa i skönt material och snygga färger! 

Köpte även en jacka (Izzy termojacka) som har funkat som jacka men också ett extralager under regnjacka eller annan skaljacka. Jättenöjd även med den. En lätt men ändå varm jacka och har funkat bra under vår, kommer använda den igen i höst! Storlekarna har också stämt bra överens på båda plaggen.

- Elina

Magma Tech friluftsbyxor från Gneis

Snabb och bra service. Otroligt bra kvalité på den vinteroverall jag köpt. Min dotter hade en overall som gått i arv och använts i minst tre vintrar och trots allt slitage som kan bli vid utelek och tvätt mm, är den fortfarande som ny. Min son ska nu ta över den. 

Jag är helt övertygad om att dessa overaller är de bästa man kan få tag i.

-Maria

Barn i Gneis vinteroverall

Jag köpte en overall till min dotter som är lite rund om magen (Supershape Space). Hon gillar att hoppa i vattenpölar, klättra på berg (!) och annat som sliter på kläderna. Jag tog hennes vanliga storlek och den var perfekt! Jag kunde tom dra åt lite runt magen och trots aktiv lek, ser den precis likadan ut nu som när jag köpte den. 

Jag är så nöjd! Väl värt varenda krona. Toppenbra produkter. Rekommenderas varmt!

- Katarina

Barn i Gneis vinteroverall

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484