My webpage My webpage

Så säger våra kunder

Vi är jätteintresserade av att få veta mer om våra kunder. Hur ser vardagen ut? Hur tänker man kring hållbarhet & ekonomi? Vad är viktigt när man handlar barnkläder? Vad gillar barnen?


Vi ställde därför några frågor till Instagram-profilen @frokenfrida. Frida är förskolelärare, driver ett inspirerande Instagram-konto och har två killar som hårdtestat våra jeans.

Vad är viktigt för dig när du handlar barnkläder?

Viktigast av allt är så klart att barnen känner sig bekväma och fina! Som förälder vill jag också att kläderna ska tåla tvätt, gärna i lite högre temperaturer. Det är så trist när byxor och tröjor tappar form och färg redan efter ett par tvättar.


Vad kännetecknar en favoritbyxa för dig & dina barn?

Bra passform, bekvämlighet, hög slitstyrka och fina detaljer utgör en vinnarbyxa både för mig och mina grabbar.


Hur länge har dina barn använt OSSOAMI-byxor?

Köpte första paret när äldste sonen fyllde fem. Han ville kunna leka ute utan att ha överdragsbyxor på våren, vilket jag såg som en omöjlighet - jeansen skulle få hål på knäna på nolltid. Sökte på nätet och hittade till då till Ossoami. Reagerade på att jeansen var dubbelt så dyra som de byxor jag brukade köpa men bestämde mig för att prova ett par.


Menar du att du först var skeptisk till om OSSOAMIs jeans verkligen är så mycket hållbarare än ”standardbarnjeans" som vi säger?

Ja, det var jag. Men främst tänkte jag nog att byxan skulle upplevas som kraftig och styv och därmed inte uppskattas av sönerna. Fel hade jag! Byxorna är mjuka och blir bara bättre efter några tvättar. De har hängt med på fotbollsmatcher i skolan, cykelutflykter och skogslek och därmed fått rejäla kyssar av både asfalt, grus och väta. Första paret som använts av två barn under nästan tre år har inte ens blivit ruggade på knäna.


Upplever du att ni sparar pengar ”på sista raden” på klädkontot genom att köpa Ossoami-jeans?

Absolut. Man sparar definitivt pengar i längden.


Vad upplever du är den största skillnaden mellan Ossoami-jeans och standardjeans?

Hållbarheten- helt klart. Att det går säkert sju, åtta par vanliga brallor på en Ossoamibyxa.


Förändrar det ditt köpbeteende på något sätt nu när du kan köpa verkligt hållbara byxor till barnen?

Det retar mig när produkter inte är gjorda för att hålla utan för att du ska köpa mer, fler och oftare. Det är inte hållbart att konsumera på det sättet. Inte nu och inte i längden. Nu senast köpte vi barnen ett par var av Ossoamis mest slitstarka jeans med tanken att "nu har de brallor inför våren". Tidigare hade de säkert fått tre par vanliga var.


Skulle du rekommendera OSSOAMIs byxor till andra barnfamiljer?

Ja absolut. Det finns bara fördelar! Spara pengar, spara på miljön och slipp bli besviken - De här jeansen håller det som lovas.


Stort tack till dig Frida - för att du tog dig tid!


Barn hoppar fram i slitstarka jeans från Ossoami

Fler fina omdömen

Det här mailet från Kim gjorde oss glada:

"Jag vill tacka er för allt arbete ni har lagt ner på att ta fram snygga och framförallt hållbara byxor! Jag har bevis på att era byxor är så slitstarka som ni gör reklam för!

För ca 1,5 år sedan köpte vi två par jeans av er till vår son. NU har han vuxit ur dem!! Det har aldrig hänt förut! Vi har under tiden köpt på oss några få par till att byta med och nu slipper jag ränna runt i butikerna efter byxor som alltid går sönder på mindre än två veckor!

Tusen tack, nu spar jag mycket tid och pengar som jag kan lägga på annat! Mvh Kim, en mycket nöjd mamma! 

Anna skrev till oss på Facebook:

"Min klart bästa investering någonsin till min 8 årige byxmarodör som helt allvarligt förstörde byxor varje dag i skolan. Köpte två par i detta märke som används dagligen och inte en skråma på dem.

Det sved då jag betalade men de är värda varenda krona! Tusen tack!" 

Vi fick ett mail från Mia & Ludvig:

"Har köpt två par jeans från Ossoami till min son (4½ år) som knappt vill ta av sig dem när han ska sova, han tycker de är såå snygga och sköna!

Jag tycker själv de är superfina och de passar honom perfekt, särskilt modellen Tomo eftersom han är en smal och lång kille.

Köpte det ena paret från er hemsida och de anlände i rekordfart, tack för det! :-) Är jätteglad för att ÄNTLIGEN ha hittat coola, snygga och slitstarka jeans till min lille kille. TACK!

✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484