My webpage My webpage

Vinnare Supershape Vinteroverall

Texten har hämtats från www.test.se

Vi på Test.se rekommenderar vinteroverallen Gneis Supershape, som stod som vinnare i Bäst-i-test.se:s tester från både 2015 och 2016. Supershape är en riktigt mjuk och följsam overall som tål ordentligt med lek och spring!

Den fungerar lika bra på förskolan/skolan som den gör i pulkabacken, och kan enkelt korrigeras både i midjan och i ärmsluten för bästa möjliga passform.

Supershape har ett 2-lagers yttertyg med membran, en nederdel förstärkt med Cordura och en vattenpelare på 10 000 mm. Den är dessutom heltejpad, vilket gör att den står emot slask och väta in i det längsta!

Overallen är också fodrad med en mjuk och smidig vadd som har en hög värmeisolerande förmåga. Knän och rumpa är förstärkta med en särskild vadd som skyddar både mot kyla och mot hårda underlag, och alla blixtlås är väderskyddade. 

Glatt barn i rosa vinteroverall från Gneis

Specifikationer

Cirkapris: 1 449:-

Vattentäthet: 10 000 mm 

Andningsförmåga: 10 000 gr/m2/24h

Impregnering: Ja, Bionic ECO Finish (Fluorkarbonfri)

Tejpade sömmar: Ja

Tål maskintvätt: Ja

Tål torktumlare: Ja

Tål torkskåp: Ja

Tillgängliga storlekar: 98–164 cl


✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484