My webpage My webpage

#YESGNEIS

#YesGneis

Sedan Gneis start 2006 har ni våra kära kunder stått för nästan all vår marknadsföring genom att berätta om och visa upp våra kläder på olika sätt, vilket vi är så stolta över. Nu vill vi att ändå fler ska se alla era fina bilder.

Villkor användning – Instagram

Genom att svara #yesgneis i ditt inlägg ger du oss tillstånd att dela bilden/bilderna/filmen (nedan kallat “bilden”) i våra kanaler.

Du ger därmed Rock Group Sweden AB (556704-7484) en icke exklusiv kostnadsfri rättighet att använda “bilden” i all vår marknadsföring, inklusive eventuell annonsering. Det handlar främst om att visa “bilden” i olika bildgallerier på gneis.se, men även i våra sociala kanaler, nyhetsbrev m.m.

Du garanterar samtidigt att du äger rättigheterna till “bilden” och att alla personer på “bilden” har gett sitt tillstånd att den publiceras, liksom att “bilden” inte är olaglig eller bryter mot någon tredje parts rättighet.

Slutligen befriar du Rock Group Sweden AB från alla skyldigheter att betala för “bilden” inklusive eventuella immateriella rättigheter.Om du har några frågor om ovanstående, GDPR e.d. kontakta gärna vår kundtjänst på info@gneis.se.

Och självklart tar vi bort “bilden” om du i ett senare skede skulle ångra dig.

Tack för att vi får dela din härliga bild så att fler får se den!


✅  Skickas nästa vardag

✅  Klarna betalning

✅  Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

✅  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Vi är Gneis funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att världens bästa lekplats är utomhus och att barnen förtjänar världens bästa utekläder.

Som barnens självutnämnda ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för deras barn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med din prenumeration godkänner du vår integritetspolicy och du kan förstås när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Kundtjänst

På vår kundtjänstsida hittar du svar på de flesta frågor kring ditt köp. Vi har även lärorika guider liksom en detaljerad storlekshjälp för varje produkt.

Du kan förstås även mejla eller ringa oss 😊

Telefon: 0920-420 180 • E-post: info@gneis.se


Facebook

Youtube

Instagram

Rock Group Sweden AB

Varvsgatan 41  •  972 32 Luleå

Telefon: 

0920-420 180

E-post: 

info@gneis.se

Org.nr: 

556704-7484