JACKOR FÖR BARN

Jackor för alla tillfällen

Här hittar du barnjackor för alla väder och aktiviteter. Skaljackor och
termojackor som var för sig eller tillsammans blir både regnjacka,
höstjacka och vinterjacka. Och förstås även vinterfodrade jackor.

Alla med fantastisk passform och gjorda av kvalitetsmaterial rakt igenom.
Supersköna, funktionella och slitstarka jackor som håller för många barn.
Finns i 74-176 cl, så även många vuxna kan ha dem.

Filtrera på jacktyp:

Jackor

JACKOR FÖR BARN

Här hittar du barnjackor för alla väder och aktiviteter. Skaljackor och termojackor som var för sig eller tillsammans blir både regnjacka, vårjacka och vinterjacka. Och förstås även vinterfodrade jackor.

Alla med fantastisk passform och gjorda av kvalitetsmaterial rakt igenom. Supersköna, funktionella och slitstarka jackor som håller för många barn. Finns i 74-176 cl, så även många vuxna kan ha dem.

Filtrera på byxtyp:

Jackor

Visar 70 produkter

Barn i blå skalbyxor

Perfekta året runt

Skalbyxor

Barn i shorts

Redo för vår & sommar

Friluftsbyxor

Barn i jeans

För barnens sommarknän

Jeans

Kombinera jackan med

Barn i skalbyxor

Skalbyxor

Barn i friluftsbyxor

Friluftsbyxor

Barn i jeans

Barnjeans

Jackor för barn i storlek 74-176 cl

Gneis jackor har sedan starten uppskattats mycket av många barnfamiljer. Dels för sin smidighet och goda passform, men även för glada färgval, hög kvalitet och rörelsefriheten. I vårt sortiment av funktionsjackor har vi skaljackor, vadderade och vattentäta vinterjackor samt värmande termojackor (membranfria men vadderade). Vi har jackor för alla typer av aktiviteter - från skolgården till skidbacken. Var noga med att mäta ert barn så jackans storlek blir korrekt då en för liten eller för stor jacka påvekar rörelsefriheten i jackan. En jacka från Gneis har ett väldigt bra andrahandsvärde på grund av sin höga kvalité och tidlösa design. Den bästa jackan ett barn kan ha, är den som gärna används i vått och torrt. 

Vinterjacka, höstjacka eller skaljacka?

Vilken typ av jacka du ska välja till ditt barn beror på i vilket sammanhang plagget ska användas och kanske också lite med tanke på var i detta avlånga land du bor. I norra Sverige, där det oftast är kalla vintrar, är en klassisk vadderad, vattentät vinterjacka att föredra som t.ex. jackan SPEED och BRISK, eller varför inte den extra tjocka termojackan IZOR RECYCLE. I södra Sverige där vintern är kortare och blötare kan det vara lämpligt att satsa på skalplagg även på vintern, t.ex. skaljackan SPEED SHELL eller TURMALIN skaljacka. En investering som är mycket användbar året runt där man varierar underställ och mellanlager beroende på utetemperatur. Vi är glada och stolta över att våra funktionsjackor blivit utsedda till bäst-i-test i olika testsammanhang, de håller alla samma höga kvalitetsnivå.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
jackor/
category