Använd lager-på-lager-trixet

Olika väder - Samma kläder

Runt +10°C

Oberäkneligt höst-& vårväder

Solen värmer skönt på väg till skolan, men på hemvägen är det isande kallt igen. Våren och hösten i ett nötskal! 
Både våra skal-och termojackor funkar perfekt som vår-och höstjackor. Sköna, lagom varma, vindtäta och lätta att packa med till skolan, träningen, skogen eller stan. Skaljackorna är vattentäta, men även termojackorna klarar ett lättare regn.

Kläder som passar för ” Runt +10°C"

Runt +0°C

Småkyligt, blött och blåsigt

Det här är den nya typen av vinter i stora delar av landet! Den upplevda temperaturen när termometern står på nollan beror mycket på vind-och luftfuktighetsförhållandet. 

I det här vädret är det yttersta lagret allra viktigast. Det ska klara att stå emot både regn, vind, viss kyla och barmark. Barnets värme regleras med hjälp av mellanlagrets tjocklek.

Kläder som passar för "Runt 0°C"

Runt -5°C

Vintern kryper inpå

När termometern kryper under nollan bör man börja fundera på lager-på-lager-principen. Eller åtminstone ett riktigt bra mellanlager under skaljackan.

Våra funktionella termojackor värmer skönt som vaddering under skalet, men funkar också perfekt på egen hand som vår-och höstjacka.


Kläder som passar för "Runt -5°C

Runt -10°C

Vinter på riktigt

När det är så här kallt är lager-på-lager det absolut bästa. Skalytterplaggen fungerar som yttersta skydd mot vind och väta. Därunder ett värmeisolerande mellanlager. Hos oss hittar du två varianter: termo och ull. 
Närmast kroppen rekommenderar vi ett underställ i ull som transporterar bort fukt och därmed håller huden torr. 

Och så rejäla handskar, en skön mössa och varma strumpor!

Kläder som passar för "Runt -15°C

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo