Flera vinster i att

Justera

Justera är en del av Maxa användningen.

Barn växer och bra funktionskläder är konstruerade för det. Bland annat genom att vara kroppsformade, så att det inte är mer tyg i vägen än nödvändigt när barnen växer i dem.

Men för att de inte ska gå sönder i onödan och för att de ska fungera som tänk behöver de också ha bra regleringar, som ska justeras innan de börjar användas.

Ingress

Johanna LeymannJohanna Leymann  varumärken, företag och organisationer i deras arbete med att implementera hållbarhet och klimatsmarthet som en naturlig och självklar del i hela verksamheten.


Ingress

Johanna LeymannJohanna Leymann (fdNilsson) är en av Sveriges främsta experter inom området Hållbart mode. Hon föreläser, modererar och konsulterar varumärken, företag och organisationer i deras arbete med att implementera hållbarhet och klimatsmarthet som en naturlig och självklar del i hela verksamheten.

Gneis | Ossoami

Skal till vardags

Många förknippar ”funktionskläder” med trista basplagg som bara används i skog och mark. Våra skalplagg matchas tvärtom enkelt med de flesta outfits och funkar precis lika bra i skateparken som på skolrasten.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
maxa-anvandningen/justera/
category