Instruktionsfilmer

Ge dina
kläder extraliv

Instruktionsfilmer

Ge dina kläder extraliv

Att laga hål i funktionsplagg

Ett hål i ett vattentätt funktionsplagg behöver lagas med en riktig laglapp. Undersök med företaget där du köpt plagget om de säljer lappar i samma färg som ditt plagg. Det ger såklart snyggast resultat. Annars hittar du lagningslappar i bla sytillbehörs- eller friluftsbutiker.

När du har införskaffat en lagningslapp visar den här instruktionsfilmen hur du går till väga för att fästa den på plagget.

Att byta en knapp

Det finns två sorters knappar - tryckknappar och knappar som sys fast. Tryckknappar kan vara lite kluriga att byta själv, men det fixar en skräddare eller skomakare på nolltid. En knapp som sys fast kan du däremot enkelt byta själv. Det enda du behöver är nål, tråd och en ny knapp.

När du har införskaffat detta visar den här instruktionsfilmen hur du går till väga för att fästa den i plagget.

Att byta löpare på dragkedja

De flesta av oss har nog råkat ut för att en dragkedja gått sönder på något sätt och tänkt att ”Det var det – nu har den jackan gjort sitt!”. Men så behöver det inte vara! Att laga t ex en trasig löpare (grejen man öppnar och stänger dragkedjan med) är faktiskt ganska lätt.

Det du behöver är en ny löpare och märla (metallpluppen som gör att löparen stannar kvar på dragkedjan) samt en tång. Undersök med företaget där du köpt plagget om de har extra löpare & märlor. Annars hittar du dessa i sytillbehörsbutiker.

Instruktionsfilmer

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du kan laga dina kläder.

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du kan laga dina kläder.

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Instruktionsfilmer

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
maxa-anvandningen/laga/instruktionsfilmer-laga/
category