Vikten av

Att välja det som
kommer älskas

Vikten av

Att välja det som
kommer älskas

Låt barn bestämma

Väljer du till mig – så väljer jag till dig

Det mest hållbara plagget är det som älskas och används var dag. Om det istället hänger oanvänt i garderoben blir det omvänt det minst hållbara plagget, med ett klimatavtryck helt i onödan. Det finns med andra ord mycket att vinna på att låta barnen vara med i klädvalet.

Det finns även en annan stor poäng med att involvera barnet i valet. Att slippa tjatet! Tänk vad enkelt livet skulle vara om barnet alltid ville ha samma plagg som du vill att hen ska ha, oavsett vad som står på dagens program.

Alla måste hjälpas åt att ge varje plagg som tillverkas längsta möjliga liv. Och eftersom de mest hållbara plaggen är de som används mest – så fråga ditt barn: Vilket plagg älskar du?

Om kläder och färger

Låt barnen vara med och bestämma!

Skulle du ta på dig vilken färg som helst? Eller ha overall när du helst har jacka och byxa? För att barnen ska älska sina plagg - så behöver dom känna sig involverade - kring sånt som är viktigt för dom. Låt barnen vara med nästa gång du köper kläder!

Välj plagg som
kommer älskas

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du ska tänka för att välja rätt. 

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Vill du veta mer?

Här kan du lära dig mer om hur du ska tänka för att välja rätt. 

Läs mer om hur du kan Maxa användningen på andra sätt

Välj plagg som
kommer älskas

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
maxa-anvandningen/valj-ratt/plagg-som-alskas/
category