MELLANLAGER TILL BARN

Här hittar du barnkläder i ull och termo som fungerar som mellanlager
under skalkläder eller under våra vinterfodrade kläder för dagar då det är
riktigt kallt. De fungerar också som ytterkläder vid mildare väder och när
 det inte finns behov av ett vattentätt eller slitstarkt ytterskikt.
Ett varmt mellanlager är perfekt att ha med i barnets väska
till förskolan, fritids eller utflykten.

Filtrera på typ av mellanlager:

MELLANLAGER TILL BARN

Här hittar du barnkläder i ull och termo som fungerar som mellanlager under skalkläder eller under våra vinterfodrade kläder för dagar då det är riktigt kallt.
 
De fungerar också som ytterkläder vid mildare väder och när det inte finns behov av ett vattentätt eller slitstarkt ytterskikt. Ett varmt mellanlager är perfekt att ha med i barnets väska till förskolan, fritids eller utflykten.

Filtrera på typ:

Visar 18 produkter

Kombinera mellanlagret med

Underställ

Jacka

Byxa

Redo för blöt utelek!

Skaloverall

Vad ska jag ha under?

Underställ

Håll dig torr!

Skaljacka

Värmande mellanlager i storlek 74 cl - 176 cl

Gneis har både mellanlager i ull och termo. På senare år har termojackan blivit en favorit för många familjer då plagget gör sig perfekt både under kyliga sommarkvällar och promenader till förskolan. Vi har låtit ullen ta mer plats i vår kategori mellanlager och istället valt att ta bort fleece-materialen i vårt mellanlagerssegment på grund av dess miljöpåverkan.

De ullplagg vi har heter ULLE, ULLTRA och ULLRIK. ULLE är en mycket mjuk och skön stickad jacka i 100% ull. Finns i 2 färger. ULLTRA är en ribstickad jacka i en ullblandning (77% ull och 23% polyamid). ULLRIK är vår nya mellanlagersbyxa. Perfekta ersättare till fleece.

Brett sortiment av mellanlager 

IZE termojacka, IZE VEST termoväst samt ZAX PANT termobyxa är vår helt nya serie mellanlager. Suveräna plagg med god ånggenomsläpplighet gör dessa både lämpliga som mellanlager men även som ytterplagg vid mildare väder. IZZY termojacka med huvudmaterial i återvunnen polyamid och fluorkarbonfri impregnering, är jackan som funkar alla årstider. Som en jacka i sig t.ex. vid kyliga sommarkvällar, till & från förskola/skola eller mildare vinterdagar. Jackan är väldigt lätt och smidig att få med sig som extra plagg i ryggsäcken och fungerar utmärkt under våra skalplagg. ZAPP Recycle - Termobyxa med huvudmaterial i återvunnen polyester och med fluorkarbonfri impregnering. ZAPP Recycle passar speciellt bra under våra skalplagg men passar också att ha som dom är. En klockren byxa att ha på väg till och från skola/förskola eller när man ska ut en sväng och vattentäthet & slitstyrka inte är ett måste.

Värmande mellanlager i storlek 74 cl - 176 cl

Gneis har både mellanlager i ull och termo. På senare år har termojackan blivit en favorit för många familjer då plagget gör sig perfekt både under kyliga sommarkvällar och promenader till förskolan. Vi har låtit ullen ta mer plats i vår kategori mellanlager och istället valt att ta bort fleece-materialen i vårt mellanlagerssegment på grund av dess miljöpåverkan.

De ullplagg vi har heter ULLEULLTRA och ULLRIK. ULLE är en mycket mjuk och skön stickad jacka i 100% ull. Finns i 2 färger. ULLTRA är en ribstickad jacka i en ullblandning (77% ull och 23% polyamid). ULLRIK är vår nya mellanlagersbyxa. Perfekta ersättare till fleece.

Brett sortiment av mellanlager 

IZE JACKET termojacka, IZE VEST termoväst samt ZAX PANT termobyxa är några av våra fantastiska mellanlager i termo. Suveräna plagg med god ånggenomsläpplighet gör dessa både lämpliga som mellanlager men även som ytterplagg vid mildare väder.

IZZY lättviktsjacka med huvudmaterial i återvunnen polyamid och fluorkarbonfri impregnering, är jackan som funkar alla årstider. Som en jacka i sig t.ex. vid kyliga sommarkvällar, till och från förskola/skola eller mildare vinterdagar. Jackan är väldigt lätt och smidig att få med sig som extra plagg i ryggsäcken och fungerar utmärkt under våra skalplagg.

ZAPP RECYCLE - termobyxa med huvudmaterial i återvunnen polyester och med fluorkarbonfri impregnering. ZAPP RECYCLE passar speciellt bra under våra skalplagg men passar också att ha som dom är. En klockren byxa att ha på väg till och från skola/förskola eller när man ska ut en sväng och vattentäthet & slitstyrka inte är ett måste.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
mellanlager/
category