Lätt att välja rätt!

Behöver mitt barn SPACE?

Lätt att välja rätt!

Behöver mitt barn 
SPACE ?Lär dig mer om SPACE

Lär dig mer om 
SPACE


Vad skiljer en vinteroverall i SPACE mot våra andra overaller?


Funktionsmässigt är overallen samma som den vanliga Supershape vinteroverallen. Skillnaden är att bröstvidden och midjevidden är tilltagna med fyra storlekar. 

Ett exempel: Love är 122 cm lång och tittar på en overall i 122cl. Alla längd-mått motsvarar en "vanlig" 122cl overall. Men vidd-måtten motsvarar en overall i 146cl. Alltså är overallen 4 storlekar större på vidden. 


Vad skiljer skaljackor i SPACE mot våra andra skaljackor?


Funktion och kvalitetsmässigt är skaljackan exakt densamma som våra andra skaljackor. Det som skiljer är att bröstvidden och nederkants-vidden är 4 storlekar större. 

Ett exempelAnna är 128 cm lång och tittar på en skaljacka i 128 More space. Alla längd-mått motsvarar en 128cl skaljacka. Men midjemåttet och nederkants-måttet motsvarar en jacka i 152cl. Alltså är jackan 4 storlekar större på dessa två mått. Vad skiljer skalbyxor i SPACE mot våra andra skalbyxor?Funktion och kvalitetsmässigt är skalbyxorna exakt samma som våra andra skalbyxor. Det som skiljer är att midjemåttet och stussvidden är 4 storlekar större. 


Ett exempel: Erik är 153 cm lång och tittar på en skalbyxa i 152 More space. Alla mått förutom midjemåttet och stussviden motsvarar en 152cl skalbyxa. Midjemåttet och stussviden motsvarar en 176cl skalbyxan . Skalbyxan i More-Space är alltså fyra storlekar större på dessa mått.

Kläder i SPACE utförande 


Kläder i Space


SUPERSHAPE SPACE
Vinteroverall


SPEED SHELL SPACE
 Skaljacka


GIZMO SHELL SPACE
 Skalbyxa

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo