Det viktigaste betyget av alla


Nöjda kunder

Här har vi samlat lite av den fina feedbacken som våra kunder ger oss. 
Det är så roligt att få veta hur ni - våra kunder- tänker, hur er vardag ser ut, vad som är viktigt för er och vad era barn gillar.Det här mailet från Kim gjorde oss glada:

"Jag vill tacka er för allt arbete ni har lagt ner på att ta fram snygga och framförallt hållbara byxor! Jag har bevis på att era byxor är så slitstarka som ni gör reklam för! 

För ca 1,5 år sedan köpte vi två par jeans av er till vår son. NU har han vuxit ur dem!! Det har aldrig hänt förut! Vi har under tiden köpt på oss några få par till att byta med och nu slipper jag ränna runt i butikerna efter byxor som alltid går sönder på mindre än två veckor! 

Tusen tack, nu spar jag mycket tid och pengar som jag kan lägga på annat! Mvh Kim, en mycket nöjd mamma!


Anna skrev till oss på facebook;

"Min klart bästa investering någonsin till min 8 årige byxmarodör som helt allvarligt förstörde byxor varje dag i skolan. Köpte två par i detta märke som används dagligen och inte en skråma på dem. 

Det sved då jag betalade men de är värda varenda krona! Tusen tack!"


Vi fick ett mail från Mia & Ludvig:

"Har köpt två par jeans från Ossoami till min son (4½ år) som knappt vill ta av sig dem när han ska sova, han tycker de är såå snygga och sköna! 

Jag tycker själv de är superfina och de passar honom perfekt, särskilt modellen Tomo eftersom han är en smal och lång kille.

Köpte det ena paret från er hemsida och de anlände i rekordfart hem i brevlådan, tack för det! :-) Är jätteglad för att ÄNTLIGEN ha hittat coola, snygga och slitstarka jeans till min lille kille. TACK!


Spridda citat;

"Vår pojke fick 2 par jeans av farmor & farfar och som förälder är det de bästa vi har upplevt hittills! Just förstärkningen på knäna är fantastisk. Åtskilliga byxor har tidigare fått lappas och kasseras pga slitage på vår knähasande pojke!""

"Min son sitter i rullstol och kryper en del hemma och ute. Är 7 år och sliter sönder byxor på 1v. Än inga synbara tecken på att Ossoami jeansen skall gå sönder trots att de är 6 månader gamla"."

"Jag tycker att jeansen är både snygga och tuffa! Sonen älskar dem och klagar inte när de ska tas på utan han väljer dom gärna själv"

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo