Maxa användningen

LAGA DINA KLÄDER

Maxa användningen

LAGA DINA KLÄDEREtt plagg är inte förlorat bara för att det är en reva eller hål. Lär dig hur du låter plagget leva vidare.


Att göra utekläder som håller – barn efter barn och år efter år – är vårt viktigaste mål tillsammans med att göra sköna, rörliga och funktionella kläder som uppmuntrar barnen till lek . Med full fart finns dock alltid risken att fastna i något vasst eller liknande – men med våra lagningskit och enkla instruktioner ger du kläderna snabbt nytt liv igen, med samma höga prestanda som tidigare.


Ett plagg är inte förlorat bara för att det är en reva eller hål. Lär dig hur du låter plagget leva vidare.

Att göra utekläder som håller – barn efter barn och år efter år – är vårt viktigaste mål tillsammans med att göra sköna, rörliga och funktionella kläder som uppmuntrar barnen till lek och bus och rörelseglädje.

Med full fart finns dock alltid risken att fastna i något vasst eller liknande – men med våra lagningskit och enkla instruktioner ger du kläderna snabbt nytt liv igen, med samma höga prestanda som tidigare.

Laga hål i byxor eller jacka

Med våra lagningslappar i olika färger är det lätt som en plätt att ge ditt plagg nytt liv. De är gjorda av samma tyger som våra ytterplagg och belagda med lim på baksidan. Vill du laga förstärkningspartierna rekommenderar vi Repair patch Cordura. 

Vi hoppas att du med vår enkla instruktionsfilm väljer att ge ditt plagg nytt liv istället för att köpa nytt!

Byt en knapp | Fothälla

Med våra extra knappar kan du laga infästningen av befintliga fothällor. Du kan även komplettera ett plagg utan fothällor genom att köpa både knappar och fothällor. Vi har två olika modeller av fothällor som tillbehör. 

Knapparna passar även för knapphålsresåren som finns invändigt för midjejusteringen av vissa plagg och justeringen av benslutet på byxor och overaller.

Byt löpare på dragkedja

Att en dragkedja går sönder eller delar sig kan hända om oturen är framme. Den goda nyheten är att det ibland kan vara ganska enkelt att laga om det är löparen som är orsaken till problemet och det är ett vattensäkert spirallås.
 
I nuläget erbjuder vi inte något lagningskit för just detta. 

Handla dina lagningskit här →

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
reparera-dina-klader
category