Kunders omdömen

Det viktigaste betyget av alla

Klarar våra skalkläder av timmar av lek i vattenpölar på förskolan?

Kan skalkläder verkligen hålla barnen varma under vinterns kallaste dagar?

Och håller våra skalkläder samma kvalité och flexibilitet som alla våra andra kläder?

Vi tycker alltid det är bäst att fråga de som använder plaggen varje dag - Våra kunder.

Viktigaste betyget av alla

Så säger våra kunder

Klarar våra skalkläder timmar av lek i vattenpölar på förskolan?
Kan skalkläder verkligen hålla barnen varma under vinterns kallaste dagar?
Och håller våra skalkläder samma kvalité och flexibilitet som alla våra andra kläder?
Vi tycker alltid det är bäst att fråga de som använder plaggen varje dag - Våra kunder.

" Vi får sällan riktig vinter, men har mycket nederbörd och slask. Då är skalplagget helt perfekt. "

 - Anna i Göteborg


- Vi väljer skalplagg för att kunna ha ett bra set kläder som räcker hela året. Vi vill också slippa ha många olika  plagg som tex fodrad galon som är både klumpig och svettig.

Barnen är supernöjda året om! Tänk er själva - inga vuxna vill ju åka skidor eller leka i vadderade och klumpiga overaller.

"När kylan slår till - kompletterar vi med mellanlager. Blöta vintrar är skalplagget överlägset."

 - Per i Umeå


- Vårt bästa tips till familjer i norra Sverige är, beroende på hög variation av förutsättningar att klä sig lager på lager. Då kan man verkligen använda samma kläder vid flera olika tillfällen. 

Vid kyla kompletterar vi med ett extra lager. Vintrarna nuförtiden är också ofta blöta och fyllda med slask. Då är den höga vattentätheten ett STORT plus.

"Min son har lekt runt både i asfalt,  skog och på grusvägar. Kläderna är som nya efter en säsong."

 - Theres omdöme på Trustpilot


- Bästa skalkläderna min son har haft! Han har lekt runt på både asfalt, i skog, på grusvägar osv. Och jag har varje gång tänkt att: Jaha, då får vi köpa nya kläder åt han då. 

Detta för att skalkläder jag hade till honom tidigare ofta har blivit slita och trasiga. Men gneis kläder blir blir det inte ens en skråma på!.

Omdömen från Trustpilot

Fler fina omdömen!

Prisvinnande overaller för lekande barn

Gneis är starkt förknippat med overaller och det är en kategori som vi lägger stor del av vår utveckling på. Hållbarhet, god passform, väl avvägd design, högklassig funktion och ett högt andrahandsvärde är det som gör våra overaller för barn så omtyckta. Vår kollektion består av flertalet modeller med storlekar som sträcker sig från 74 cl till 164 cl. Vår overall SUPERSHAPE har flera gånger vunnit det overalltest som genomförs av 
Bäst-i-test.se! Vi har inte förändrat vår testvinnare SUPERSHAPE, utan det är samma overall, förutom några nya färger, som du kan köpa även denna höst.

Vinteroveraller

I denna kategori har vi våra overaller Supershape och Supershape Space. Två mycket funktionella vinteroveraller. Supershape Space är baserad på Supershape men anpassad till de barn som behöver mer vidd i kläderna. Nyhet för denna vinter är att vi har tagit fram helt enfärgade overaller.

Skaloveraller

En nyhet i Turmalinserien – Turmalin Shell overall. En mycket användbar overall som kan användas året runt. Här handlar det om att variera mellanlager under overallen beroende på temperatur.

Babyoveraller

Våra uppskattade overaller för de minsta barnen - nyhet för i år är en ny variant av MINISHAPE. Den har bland annat mjukare och smidigare krag- och halsparti. Sedan finns som tidigare även Minishape II i flera olika färger och med dubbla dragkedjor.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo