Lätt att välja rätt!

Behöver mitt barn SLIM?

Lätt att välja rätt!

Behöver mitt barn SLIMLär dig mer om  SLIM

Lär dig mer om 
SLIM


Vad skiljer en vinterjacka i SLIM mot våra andra vinterjackor?Funktionsmässigt är jackan samma som SPEED-vinterjacka. Skillnaden är att är att bröstvidden och nederkantsvidden är två storlekar mindre, vilket ger en smalare silhuett.


Ett exempel: Eva är 122 cm lång och tittar på en jacka  i 122 Slim. Alla längd-mått motsvarar storlek 122cl. Men vidd-måtten motsvarar en jacka i 110cl. Alltså är jackan 2 storlekar mindre på vidden. 
Vad skiljer en byxa i SLIM mot våra andra byxor?


Funktionsmässigt är byxorna samma som våra andra byxor. Skillnaden är att är att midjemåttet och stussmåttet är två storlekar mindre, vilket ger en smalare silhuett.

Ett exempel: Lars är 134 cm lång och tittar på en byxa  i 134 Slim. Alla längd-mått motsvarar storlek 134cl. Men vidd-måtten motsvarar en byxa i 122cl. Alltså är byxan 2 storlekar mindre på vidden. 

Kläder i SLIM utförande

Kläder i SLIM


SPEED SLIM
Vinterjacka


GIZMO SLIM

 Vinterbyxa


GIZMO BIB SLIM
Vinterbyxa


MAGMA TECH
Friluftsbyxa

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo