Swettisbyxor

Hejdå trasiga mjukisbyxor!

Har du en byxnötande jeansvägrare hemma hos dig? Eller ett barn som bara älskar mjuka, sköna swettisbyxor? Då har du kommit rätt. Här hittar du Ossoami’s populära mjukisbyxor, tillverkade i kraftig trikå (swettistyg) och med superslitstark Cordura®Denim på knäna. Dessutom ser de ut som vanliga jeans och kan utan problem användas både i skolan, i skogen och på kalaset.

Obs! Tyvärr leder den rådande Covid-19-situationen till att påfyllningen av några Ossoami modeller är försenade. På respektive artikel som saknas så kan du anmäla att du vill ha mail om när de åter finns i lager.

Skaloverall till barn

Vår skaloverall har ingen vaddering utan är endast ett "skal" som skyddar barnet mot yttre element som t.ex. nederbörd, vind, slask, asfalt och annan yttre nötning. Här anpassas istället klädseln under overallen beroende på väder och aktivitet enligt lager-på-lager-principen. Vår skaloverall TURMALIN SHELL finns i storleksspannet 92-116 och är lika fullfjädrad med förstärkningar och funktioner som våra övriga overaller. Våra skaloveraller går utmärkt att använda som året-runt overall. 

Alla Ossoami-byxor

Alla barnjeans

Modellguide

Sköna mjukisbyxor med tuff denimlook och slitstarka knän.

En tuff mjukis som passar lika bra för skönt soffhäng som för tuffa lekar. Så skulle vi beskriva Ossoami’s populära mjukisbyxor. Det här är swettisbyxor för barn, med Cordura®Denim på framsida ben för optimal hållbarhet och slitstyrka. Mjukisbyxorna är unisex och finns i passform regular, slim och relaxed. Välj mellan denimblue och denimblack. Storlekar från 92 till 164. Passa på att prova. Du kommer att uppleva en jättestor skillnad i hållbarhet jämfört med vanliga mjukisbyxor.

 

Ossoami grundades 2013 med målet att producera barnbyxor som håller i längden. Och de håller verkligen vad de lovar. Till en början tillverkades endast jeans, men efterfrågan på hållbara swettisbyxor och leggings visade sig vara minst lika stor. Och eftersom Ossoami’s vision är att alla barn ska kunna hitta minst en slitstark favorit i byxsortimentet, förser de sedan 2015 barnfamiljer med både jeans, mjukisbyxor och leggings. Alla med super-slitstark Cordura®Denim på knäna.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
swettisbyxor/
category