Täckbyxor för barn

Hos oss på Gneis hittar du en stor variation av täckbyxor för barn. Oavsett vad du är ute efter är vi övertygade om att ni kommer hitta en, eller kanske flera vinterbyxor, som är intressanta för just ditt/dina barns behov.
 

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Täckbyxor

Hos oss på Gneis hittar du en stor variation av täckbyxor för barn. Oavsett vad du är ute efter är vi övertygade om att ni kommer hitta en, eller kanske flera vinterbyxor, som är intressanta för just ditt/dina barns behov.

Visar 13 produkter

Täckbyxor för alla väder 

Genom åren har våra vinterbyxor blivit otroligt populära och framför allt är det barnen själva som blivit våra främsta ambassadörer. När de väl fått testa en vinterbyxa från oss, vägrar de sedan att ta på sig något annat. Detta tror vi framför allt beror på att byxorna är lagom varma, smidiga, lätta och har hög komfort dvs. barnen känner att de inte blir hämmade i sin lek.Att de sedan är slitstarka, och tål att ärvas mellan barn, blir ju en bonus för dig som förälder rent ekonomiskt.

Det perfekta plagget för barn i skidbacken

Vintern 2014/15 blev en av våra täckbyxor, GIZMO, testfavorit i tidningen Friluftslivs test av skidkläder. Jättekul tycker vi och ett kvitto på att vi fokuserar på rätt saker. Som vanligt är byxorna fodrade med en mjuk smidig vadd med hög värmeisolerande förmåga. Anatomiskt anpassade med förböjda knän för optimal lekvänlighet och innerbenssömmarna är vridna för att minska risken för slitage. På knän och bak har vi satt enmjuk foam som skyddar både mot kyla och lek på hårda underlag. Reflexer smakfullt placerade för bra synlighet på kvällen. Alla vinterbyxor har såklart hög vattentäthet, högandning och är naturligtvis heltejpade.

Kombinera din overall med:

Underställ

Mellanlager

Termokläder

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo