"Byxorna är jättesköna"
-Elliot, 5 år. 

Elliot testar 
Andesit byxa!

Hur tog Elliot emot byxorna?
Elliot blev jätteglad! Några av hans kommentarer när han såg byxorna: “Det ser ut som klätterbyxor! jag vill testa nu på en gång”.

Vilka användningsområden ser du för byxorna?
Som utekläder nu på försommaren. Perfekt när det är lite småkallt men inte tillräckligt kallt för extra lager utekläder. Byxorna kändes tåliga för lek och spring men samtidigt lätta och smidiga.

Hur var storlekarna?
Byxorna var perfekta, luftiga och smidiga och så smidigt med stretch. Perfekt för sommarens utelekar.

Någon kommentar från Elliot?
Vi har testat dom ute i lek och Elliot kommenterade lite olika saker:“Byxorna är jättesköna”, “Jag kan klättra jättehögt med klätterbyxor”.  “åh byxorna har massa fickor mamma!!” ”

Något annat du vill ta upp?
Elliot är 5 år gammal och älskar att klättra, springa och hoppa:) För honom är det viktigast att kläderna inte kliar eller sticks och att dom ger honom full rörelsefrihet.

Liebe i Lund har testat.

MAGMA TECH

"I dom byxorna är jag snabbast"

Läs mer

Lisa i Lund har testat. 

GLIMMER

"Jag valde färgen, den är superfin"

Läs mer

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo