Ullmössor för barn

Massor med härliga ullmössor och tubes,
tunna och tjocka i många olika färger
- håller knoppen och kroppen varm och torr.

Ullmössor för barn

Massor med härliga ullmössor och tubes,
tunna och tjocka i många olika färger
- håller knoppen och kroppen varm och torr.

Visar 19 produkter

Underställ till barn 

Underställ som fungerar bra är särskilt viktigt för barn då det används närmast kroppen och ska hålla dem varma och torra. Understället ska vara anpassat efter barnens olika behov, aktiviteter och inte minst vara sköna. Vi hsr två varianter av underställ för barn, ett ullunderställ, WOOL BASELAYER SET, som bara ökar i popularitet hos våra kunder och ett underställ i syntet, SLIM, som framställs med seamless-teknik vilket gör att plagget har minimalt med sömmar och är väldigt bekvämt mot huden.

Vårt sortiment av underställ för barn

WOOL BASELAYER SET är vårt barnunderställ i merinoull. “En härlig känsla när man tar i understället, vårt barns absoluta favoritplagg”, är ett kundcitat om ullunderstället som har en något tjockare och matigare kvalité än de flesta andra underställ. Materialet innehåller merinoull (mulesing free) och en mindre del polyamid (20%). Denna materialblandning, en genomtänkt passform och ren, snygg design gör bl.a. att WOOL BASELAYER SET fungerar både som det perfekta 1:a lagret vid kallare väderlek och “till vardags” som den är, t. ex inomhus på förskolan.

Merinoullen ger plagget god isoleringsförmåga och håller en behaglig värme. Polyamiden gör materialet slitstarkt, och plagget blir då hållbart nog att användas som ett vardagsplagg. Passformen är inte super-slimmad mot kroppen vilket också gör att detta underställ har ett bredare användningsområde vilket uppskattas av många.

SLIM är vårt barnunderställ i syntet. SLIM har mycket stretch i sitt material och sitter skönt på kroppen. Med minimalt antal sömmar och med väl genomarbetad passform är det mer kroppsnära än WOOL BASELAYER SET. SLIM är ett syntetunderställ som transporterar bort fukt från kroppen vilket i sin tur håller barnet torrt och varmt. Snygg sportig design med färger ton i ton.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo