Kompletta vinterbyxor som funkar lika bra i hällregn

Vinterbyxor för barn

Här hittar du alla våra vinterfodrade byxor.

 – Precis lagom varma med en smidig och effektiv isolerande vadd.
 – Vattentäta som fullödiga regnbyxor.
 – Slitstarka som bara den, med Cordura® på hela nederdelen.
 – Isolerande och stötdämpande foam på knä och bak.

Ja listan kan göras lång för våra kompletta vinterbyxor, som delar det
mesta med våra vinteroveraller, som flera gånger blivit Bäst i test.
Kort sagt rejäla byxor med superb komfort som funkar lika bra i hällregn.

Filtrera på typ av byxa:

Vinterbyxor

Filtrera på typ av byxa:

Vinterbyxor

Vinterbyxor för barn

Vinterfodrade byxor - precis lagom varma med en smidig och effektiv isolerande vadd. Vattentäta som fullödiga regnbyxor. Slitstarka som bara den, med Cordura® på hela nederdelen. Och ovanpå det Gneis Isolerande foam på knä och bak.

Ja listan kan göras lång för våra kompletta vinterbyxor, som delar det mesta med våra vinteroveraller, som flera gånger blivit Bäst i test . Kort sagt rejäla byxor med superb komfort som funkar lika bra i hällregn.

Visar 14 produkter

svart skalbyxa på barn gizmo shell+

Fem fördelar med Gneis skalbyxor

  • Slitstarka

  • Vattenavvisande

  • Utvecklade med fokus på barnens rörelser

  • Tejpade vattentäta sömmar

  • Förböjda knän

Skalbyxor skapade för utelek i alla väder

Ett barns utelek är sällan stillastående utan desto oftare full fart genom vattenpölar, över sandhögar, nerför pulkabackar eller springande i skogen. För att inte vädret ska sätta stopp för uteleken har vi utvecklat våra slitstarka skalbyxor som ska kunna slitas i vått och torrt. Byxornas passform är noga utvecklade för maximal rörlighet.

En byxa för barn för hela året

Skalbyxor som vinterbyxor

Beroende på vart i landet du bor kan behovet av ett par bra utebyxor se olika ut. Bor du i landets norra delar är behovet av ett par fodrade vinterbyxor större än om du bor i landets södra delar där vädret är mildare och regn är en vanligare form än snö under vinterhalvåret. Skillnaden mellan våra "vanliga" vinterbyxor och vår skalbyxor är fodret i byxorna. Detta innebär att våra vinterbyxor är lika vattentäta som våra skalbyxor vilket gör båda byxorna lämpliga som vinterbyxor. Letar du efter vinterbyxor så har vi flertalet byxor som kommer passa, är du istället mer intresserad av våra skalbyxor så rekomenderar vi Turmalin bib skalbyxa och Gizmo shell skalbyxa

Skalbyxa till barn - underlättar leken

Våra skalbyxor är gjorda och konstuerade  för att underlätta barnens lek. Med Cordura förstärkningar kan vi garantera att byxorna kommer hålla för höstens/vinterns och vårens alla väderprövningar.

2020 års vinnare av Bäst-i-test: vinteroverall

För fjärde gången har vi nu vunnit bäst-i-test i kategorin vinteroveraller. En vinst som vi självklart är stolta över. Men, inget väger tyngre än våra kunders åsikter om våra kläder. Något som den oberoende kundomdömes-tjänsten Trustpilot visar där vi fått det totala betyget på 4.8/5 av nästan 1700 omdömen från våra kunder. 

Vinterbyxor med samma kvalité

Våra vinterbyxor stöps i exakt samma form som vår prisvinnande vinteroverall SUPERSHAPE. Vi har samma krav på passform, rörelsefrihet, vattentäthet, värme och funktionalitet på våra vinterbyxor som våra övriga produkter. Du kan med andra ord känna dig trygg när du väljer utekläder från Gneis. 

19220_darkcerice_extra[1].jpg

Vinterbyxor har en väldigt viktig uppgift att lösa: att hålla barnet torrt och varmt i alla väder. Detta gäller inte bara vid minusgrader utan även när det är plusgrader då våra vintrar inte längre bara består av kallgrader från December till Mars. Våra vinterbyxor är vinterfodrade och vattentäta vilket gör byxan lagom varm samtidigt som den skyddar mot regn och slask. Helt enkelt en byxa skapad för våra svenska förhållanden med blandad väderlek. Samtliga vinterbyxor har förstärkningar med det slitstarka tyget Cordura vilket möjliggör obehindrad lek utan att knäna slits. Vinterbyxor i kombination med vinterjacka är ett perfekt alternativ till den klassiska vinteroverallen

Vinterbyxa eller skalbyxa? Eller både och?

Många frågar sig vad som passar deras barn bäst och den frågan man hela tiden faller tillbaka på är, hur mycket vinter har ni? Bor man i norra delarna av vårt avlånga land där det är minusgrader och snö större delen av vinterhalvåret eller bor man i sveriges södra delar där regn är mer förekommande än snö? Enkelt kan man säga att om man bor där det är minusgrader och snö rekomenderar vi våra klassiska vinterbyxor, men om man bor där det inte är lika mycket vinter utan mer regn och blåst är våra skalbyxor Turmalin bib skalbyxaGizmo shell skalbyxa och Dolomit Shell skalbyxa väldigt populära. 

Bäst i test, återigen. 

Varje år så testar testfamiljer vinteroveraller för bäst-i-test för att kora en vinnare i syfte att hjälpa barnfamiljer att kunna välja och köpa rätt overall till sina barn. 2020 så vann vår vinteroverall SUPERSHAPE för fjärde gången. Självklart är detta smickrande men det är inget som skiljer hur vi jobbar med våra övriga ytterplagg jämfört med overallerna. Samtliga ytterplagg som vi gör är stöpta i samma form och med samma krav på funktion, passform och kvalité. Vi kan därför med gott samvete mena på att våra vinterjackor, vinterbyxor, skalbyxor och skaljackor är minst lika bra som våra vinteroveraller. Alltid med barnet och högsta kvalité i fokus. 

Vad ska jag ha under?

Underställ

Varm om knoppen

Mössa

Kombinera dina byxor med

Jacka

Kombinera med

Underställ

Mössa

Jacka

Vinterbyxor som tål att lekas med hela vintern oavsett väder

Vinterbyxor har en väldigt viktig uppgift att lösa: att hålla barnet torrt och varmt i alla väder. Detta gäller inte bara vid minusgrader utan även när det är plusgrader då våra vintrar inte längre bara består av kallgrader från December till Mars. Våra vinterbyxor är vinterfodrade och vattentäta vilket gör byxan lagom varm samtidigt som den skyddar mot regn och slask. Helt enkelt en byxa skapad för våra svenska förhållanden med blandad väderlek. Samtliga vinterbyxor har förstärkningar med det slitstarka tyget Cordura vilket möjliggör obehindrad lek utan att knäna slits. Vinterbyxor i kombination med vinterjacka är ett perfekt alternativ till den klassiska vinteroverallen

Vinterbyxa eller skalbyxa? Eller både och?

Många frågar sig vad som passar deras barn bäst och den frågan man hela tiden faller tillbaka på är, hur mycket vinter har ni? Bor man i norra delarna av vårt avlånga land där det är minusgrader och snö större delen av vinterhalvåret eller bor man i sveriges södra delar där regn är mer förekommande än snö? Enkelt kan man säga att om man bor där det är minusgrader och snö rekomenderar vi våra klassiska vinterbyxor, men om man bor där det inte är lika mycket vinter utan mer regn och blåst är våra skalbyxor Turmalin bib skalbyxaGizmo shell skalbyxa och Dolomit Shell skalbyxa väldigt populära. 

Bäst i test, återigen. 

Varje år så testar testfamiljer vinteroveraller för bäst-i-test för att kora en vinnare i syfte att hjälpa barnfamiljer att kunna välja och köpa rätt overall till sina barn. 2020 så vann vår vinteroverall SUPERSHAPE för fjärde gången. Självklart är detta smickrande men det är inget som skiljer hur vi jobbar med våra övriga ytterplagg jämfört med overallerna. Samtliga ytterplagg som vi gör är stöpta i samma form och med samma krav på funktion, passform och kvalité. Vi kan därför med gott samvete mena på att våra vinterjackor, vinterbyxor, skalbyxor och skaljackor är minst lika bra som våra vinteroveraller. Alltid med barnet och högsta kvalité i fokus. 

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

14 dagars öppet köp

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se


Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
vinterbyxor/
category