VINTERBYXOR | BARN

Kompletta vinterbyxor som funkar lika bra i hällregn

Här hittar du våra vinterfodrade byxor. Varma med effektiv isolerande och
smidig vadd, vattentäta som fullödiga regnbyxor, slitstarka som bara  den
med Cordura® på nederdelen, isolerande foam på knä och bak.

Ja listan kan göras lång för dessa kompletta vinterbyxor med många likheter
med våra vinteroveraller, som blivit bäst-i-test ett flertal gånger. Kort sagt
rejäla byxor med superb komfort som funkar lika bra i hällregn.

Just nu finns inga vinterbyxor för försäljning, men till hösten fyller vi på
lagret igen :)

VINTERBYXOR | BARN

Här hittar du våra vinterfodrade byxor. Varma med effektiv isolerande och smidig vadd, vattentäta som fullödiga regnbyxor, slitstarka som bara den med Cordura® på nederdelen, foam på knä och bak....

Ja listan kan göras lång för dessa kompletta vinterbyxor, med många likheter med våra vinteroveraller, som blivit bäst-i-test ett flertal gånger.

Kort sagt rejäla byxor med superb komfort som funkar lika bra i hällregn.

Just nu finns inga vinterbyxor för försäljning, men till hösten fyller vi på lagret igen :)

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Visar 1 produkter

2019 års vinnare av Bäst-i-test: vinteroverall

För tredje gången har vi nu vunnit bäst-i-test i kategorin vinteroveraller. En vinst som vi självklart är stolta över. Men, inget väger tyngre än våra kunders åsikter om våra kläder. Något som den oberoende kundomdömes-tjänsten Trustpilot visar där vi fått det totala betyget på 9.5/10 av nästan 1500 omdömen från våra kunder. 

Bäst-i-tests testfamiljer gav SUPERSHAPE otroligt fina omdömen:

- Gneis Supershape tar hem en odiskutabel seger i årets overalltest, med sällan skådat toppbetyg.

- Varm och rejäl vinteroverall som inte släpper igenom en droppe vatten

- Tyget stöter bort allt vatten, det är knappt att ens ytan känns blött även om det är rejält slaskigt ute.

- Efter daglig användning i fem vintermånader, ibland med barmark, skulle vinteroverallen kunna misstas för att vara helt ny.

Vinterbyxor med samma kvalité

Våra vinterbyxor stöps i exakt samma form som vår prisvinnande vinteroverall SUPERSHAPE. Vi har samma krav på passform, rörelsefrihet, vattentäthet, värme och funktionalitet på våra vinterbyxor som våra övriga produkter. Du kan med andra ord känna dig trygg när du väljer utekläder från Gneis. 

Vinterbyxor som tål att lekas med hela vintern oavsett väder

Vinterbyxor har en väldigt viktig uppgift att lösa: att hålla barnet torrt och varmt i alla väder. Detta gäller inte bara vid minusgrader utan även när det är plusgrader då våra vintrar inte längre bara består av kallgrader från December till Mars. Våra vinterbyxor är vinterfodrade och vattentäta vilket gör byxan lagom varm samtidigt som den skyddar mot regn och slask. Helt enkelt en byxa skapad för våra svenska förhållanden med blandad väderlek. Samtliga vinterbyxor har förstärka knän med det slitstarka tyget cordura vilket möjliggör obehindrad lek utan att knäna slits. Vinterbyxor i kombination med vinterjacka är ett perfekt alternativ till den klassiska vinteroverallen

Vinterbyxa eller skalbyxa? Eller både och?

Många frågar sig vad som passar deras barn bäst och den frågan man hela tiden faller tillbaka på är, hur mycket vinter har ni? Bor man i norra delarna av vårt avlånga land där det är minusgrader och snö större delen av vinterhalvåret eller bor man i sveriges södra delar där regn är mer förekommande än snö? Enkelt kan man säga att om man bor där det är minusgrader och snö rekomenderar vi våra klassiska vinterbyxor, men om man bor där det inte är lika mycket vinter utan mer regn och blåst är våra skalbyxor Turmalin bib skalbyxa och Gizmo shell skalbyxa väldigt populära. 

Bäst i test, återigen. 

Varje år så testar testfamiljer vinteroveraller för bäst-i-test för att kora en vinnare i syfte att hjälpa barnfamiljer att kunna välja och köpa rätt overall till sina barn. 2019 så vann vår vinteroverall SUPERSHAPE för tredje gången. Självklart är detta smickrande men det är inget som skiljer hur vi jobbar med våra övriga ytterplagg som det gör med overallerna. Samtliga ytterplagg som vi gör är stöpta i samma form och med samma krav på funktion, passform och kvalité. Vi kan därför med gott samvete mena på att våra vinterjackor, vinterbyxor, skalbyxor och skaljackor är minst lika bra som våra vinteroveraller. Alltid med barnet och högsta kvalité i fokus. 

Vad ska jag ha under?

Underställ

Varm om knoppen

Mössa

Kombinera dina byxor med

Jacka

Kombinera termobyxorna med

Underställ

Mössa

Jacka

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
vinterbyxor/
category