VINTERJACKOR FÖR BARN

Vinterfodrade jackor för alla kalla dagar oavsett regn eller snö

Här hittar du Gneis omtalade vinterfodrade jackor. Varma, smidiga och
rörliga med effektiv isolering gjorda för att stimulera barnens rörelse.
Funkar lika bra i hällande vinterregn som under smällkalla vinterdagar.

Kolla gärna in alla färger vår klassiska vinterjacka Speed™ kan fås i och
vår fullfjädrade funktionsjacka Brisk™. Båda allroundjackor som funkar
lika bra i skidbacken som till vardags. Och missa inte vår helt nya parkas.

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

VINTERJACKOR FÖR BARN

Här hittar du Gneis omtalade vinterfodrade jackor. Varma, smidiga och rörliga med effektiv isolering gjorda för att stimulera barnens rörelse. Funkar lika bra i hällande vinterregn som under smällkalla vinterdagar.

Kolla gärna in alla färger vår klassiska vinterjacka Speed™ kan fås i och vår fullfjädrade funktionsjacka Brisk™. Båda allroundjackor som funkar lika bra i skidbacken som till vardags. Och missa inte vår helt nya parkas.


Just nu visas bara de jackor som vi har i vår OUTLET, men till hösten fyller vi på lagret med vinterjackor igen.

Visar 12 produkter

Underställ under vinterkläder

Vad ska jag ha under?

Underställ

Mellanlager under vinterjacka

Kombinera din jacka med

Mellanlager

Vinterhandskar

Håll händerna varma med

Handskar

Testa våra olika vinterjackor

SPEED vinterjacka

Varm och lekvänlig vinterjacka som står emot både regn och vind. En jacka som aldrig kommer göra dig besviken, vilket väder det än må vara. Lagom varm för januaris kallaste dagar och smidig nog för att bestiga grusiga snöhögar på fritids utan att vara i vägen. En jacka som är varm och tålig som en klassisk vinterjacka men smidig som ett extra skal som inte märks. 

Storlek: 104-146 cl
Vinterfodrad: Ja.
Vattentät: Ja. 

SPEED SLIM vinterjacka

Samma jacka som SPEED vinterjacka men med en smalare passform. En favorit för många som upplevt "vanliga" SPEED-jackan något för rymlig. En vinterjacka som passar lika bra i skidbacken som på stan eller utelek en slaskig vinterdag. En jacka att använda dag ut och dag in helt enkelt. Och självklart flourkarbonfri impregnering. 

Storlek: 146-164 cl
Vinterfodrad: Ja.
Vattentät: Ja. 

BRISK vinterjacka

Letar du efter en rejäl vinterjacka med smått otroliga 20 000 mm (vattenpelare) membran har du hittat rätt. BRISK är en fullfjädrad vinterjacka i lite större storlekar för barn som vill kunna slita på ordentligt i vått och torrt. Med reflexer synliga från alla håll och inre snölås gör det BRISK-jackan till en jacka för både skolan och skidbacken.  

Storlekar: 122-176 cl
Vinterfodrad: Ja
Vattentät: Ja. 

BORGA vinterjacka

Mångsidig vinterjacka för alla sorters vinteraktiviteter med 2-lagers skal och fluorkarbonfri impregnering. Reflexer som är synliga från alla håll gör den här jackan perfekt till både skola och skidbacke. Reglering av jackans  vidd kan göras både vid nederkant, ärmslut och huva vilket gör jackan lätt att anpassa efter bäraren. En jacka för lite större barn.

Storlekar: 116-164 cl
Vinterfodrad: Ja.
Vattentät: Ja. 

Bäst i test 2019
- Vinteroverall för barn

Vi är väldigt glada att vi nu för tredje gången vunnit bäst-i-tests stora test av vinteroveraller för barn. Ett test som svart på vitt korar en vinnare som den bästa vinteroverallen. Att återigen få kamma hem segern är självklart något vi blir otroligt glada för.  

Men i den stora bilden är det våra kunders åsikt som betyder något på riktigt för oss. På den transparenta och oberoende tjänstenTrustpilot har våra kunder gett oss det det totala betyget 9.5/10, baserat på nästan 1500 omdömen. 

Bäst-i-tests testfamiljer gav SUPERSHAPE otroligt fina omdömen:

- Gneis Supershape tar hem en odiskutabel seger i årets overalltest, med sällan skådat toppbetyg.

- Varm och rejäl vinteroverall som inte släpper igenom en droppe vatten

- Tyget stöter bort allt vatten, det är knappt att ens ytan känns blött även om det är rejält slaskigt ute.

- Efter daglig användning i fem vintermånader, ibland med barmark, skulle vinteroverallen kunna misstas för att vara helt ny.

Samma kvalité på vinterjackor som på vinteroveraller

Alla våra utekläder är stöpta i samma form vilket innebär att våra vinterjackor har samma kvalité som våra prisvinnande vinteroveraller. Vi ställer samma krav på rörelseförmåga, vattentäthet, andningsförmåga och värme. Våra vinterjackor görs med samma mål att plagget ska bli det bästa möjliga för barnen, och kunna hålla barnet varmt i vått och torrt. 

Kombinera din vinterjacka med

barn med underställ

Underställ

barn med mellanlager

Mellanlager

barn med byxor

Vinterbyxor

Vinterjacka till barn i alla åldrar 

Täckjacka, vinterjacka, foderjacka, vinterbarnjacka, kärt barn har många namn. Hos oss på Gneis kallar vi det vinterjackor. Helt enkelt för att de är vadderade och mer eller mindre endast kan användas under vintern, till skillnad från våra andra modeller som även kan användas under andra årstider. Våra jackor är skapade med barnets rörelser i fokus.

Varma vinterjackor som håller flera vintrar

En vinterjacka för barn utsätts för både pulkarace, skidåkning, kallgrader, snöslask och regn. Gneis barn vinterjackor är gjorda för att hålla flera vintrar utan att tappa funktionen. Våra vinterjackor står självklart emot väta och vind med sina 10.000 gr/m2/24h andning och 10.000 mm vattenpelare. De är alla heltejpade och samtliga är impregnerade med fluorkarbonfri impregnering (DWR). Alla vinterjackor har en värmande skön termovadd och håller barnet varmt under vintern. Våra vinterjackor är populära på diverse köp/sälj sidor på grund av sin höga kvalité och tidlösa design. 

En jacka för alla väder

Gneis vinterjackor funkar precis lika bra i regn och snålblåst som i minusgrader och snöstorm. Anledningen är att våra vinterjackor både är vind- och vattentäta vilket gör jackorna lika bra i alla delar av landet. Skillnaden mellan våra vinterjackor och skaljackor är bara själva fodret, där skaljackan bara är just ett skal. Tack vare den höga kvalitén på materialen vi använder så kan jackorna med fördel ärvas till flera barn utan att funktionen på jackan försämras, ett hållbart och klimatsmart alternativ helt enkelt. 

Att välja rätt vinterjacka

Vi har försökt göra det så enkelt det bara går att köpa en passande vinterjacka till barn. Vi har termojackor som lämpar sig som vinterjackor vid mildare väder utan nederbörd. Vi har skaljackor som är perfekta vinterjackor med rätt mellanlager under för att kunna justera värmen rätt. Sen har vi våra mer klassiska vinterjackor som är rejält fodrade och med vattentätt yttre, som en vadderad skaljacka som klarar alla sorters väder. Alla jackor har en lättöverskådlig storlekshjälp för att du med lätthet ska kunna köpa rätt storlek. Kort och gott så rekommenderar vi alltid att ni mäter barnet och väljer storleken som är närmast barnets längd om jackan ska användas i närtid. Har du frågor? tveka inte att kontakta vår kundtjänst på info@gneis.se

Vinteroverall eller vinterjacka+vinterbyxa?

Att välja mellan tvådelat (vinterjacka och vinterbyxa) eller vinteroverall är en smaksak. Samtliga overaller är vattentäta och slitstarka. Här ser du hela vårt sortiment av tesvinnande overaller.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
vinterjackor/
category