Sommarbyxor

Overall eller jacka+byxa? skal med mellanlager eller vinterfodrat? Det är frågan...
 
Alla våra vinterkläder är stöpta i samma form och du som kund kan känna dig trygg med att vi har samma krav på våra prisvinnande vinteroveraller som vi har på våra uppskattade vinterjackor när det kommer till kvalité, funktion, passform och rörelsefrihet. 

För att göra det ännu enklare har vi bett några av dem som kan våra kläder allra bäst - barnen, att tycka till av vad de väljer. 

Overall eller jacka + byxa?

Overall eller jacka+byxa? skal med mellanlager eller vinterfodrat? Det är frågan...
 
Att välja rätt kläder för vintern är inte lätt. Men, vi har gjort vårt bästa för att göra det så enkelt som möjligt när ni handlar våra kläder. Alla våra vinterkläder är stöpta i samma form och du som kund kan känna dig trygg med att vi har samma krav på våra prisvinnande vinteroveraller som vi har på våra uppskattade vinterjackor när det kommer till kvalité, funktion, passform och rörelsefrihet. Så det spelar ingen roll vad du väljer, det du väljer kommer fungera riktigt bra. 

För att göra det ännu enklare har vi bett några av dem som kan våra kläder allra bäst - barnen, att tycka till av vad de väljer. 

Alice har testat:

SKALKLÄDER

"Jag typ badade men var torr ändå"

Läs mer

Anton har testat:

SPEED vinterjacka + GIZMO vinterbyxa

"Jag gillar färgerna"

Läs mer

Elsa och Erik har testat:

SUPERSHAPE

"Jag kan vara stilla utan att frysa"

Läs mer

Elsa och Erik har testat:

SUPERSHAPE

"Jag kan vara stilla utan att frysa"

Läs mer

Overaller

En bra overall märks på barn som vill vara ute länge. 
Oavsett årstid ska overallen hålla barnet torrt, lagom varmt och framförallt: 
inte begränsa barnens rörelse och lek!

Här hittar du overaller för vinter, höst och vår.Även för de minsta!

Overaller, jackor och byxor:

Visar 13 produkter

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
vinterns-val/
category