Vinteroverall till barn

Varma, vattentäta och vinterfodrade overaller för barn, samtliga utrustade med alla funktioner som en förstklassig vinteroverall bör ha. Vi erbjuder olika modeller i en mängd färger. Särskilt anpassad till de yngsta barnen är overallen MINISHAPE. Bäst-i-test 2019! 

"Gneis SUPERSHAPE tar hem en odiskutabel seger i årets overalltest, med sällan skådade toppbetyg"

"Extremt slittålig, släpper inte in en droppe vatten, otroligt bra passform, varm och smidig"


Just nu visas bara de overaller vi har i vår OUTLET, men till hösten fyller vi på lagret med vinteroveraller igen.

Visar 6 produkter

Testvinnare bäst i test 2019 - Gneis SUPERSHAPE vinteroverall

Testfamiljerna om Gneis SUPERSHAPE:

- Gneis Supershape tar hem en odiskutabel seger i årets overalltest, med sällan skådat toppbetyg.

- Varm och rejäl vinteroverall som inte släpper igenom en droppe vatten

- Tyget stöter bort allt vatten, det är knappt att ens ytan känns blött även om det är rejält slaskigt ute.

- Efter daglig användning i fem vintermånader, ibland med barmark, skulle vinteroverallen kunna misstas för att vara helt ny.

Vi är otroligt glada att vi återigen är testvinnare i Bäst-i-test´s overalltest. Ett gediget test som har en väldig tyngd och som vi självklart blir väldigt glada för. 

Men, det som betyder något på riktigt för oss är våra kunder där ute som gett oss det totala betyget på 9.5 / 10 baserat på nästan 1500 omdömen på Trustpilot.se. En transparent och oberoende sida som samlar kundomdömen för att kunna hjälpa kunder välja rätt. 

Det är era synpunkter som betyder mest, att vi levererar en vinteroverall som klarar tuffa, blöta, kalla vintrar år ut och år in och som ni tycker om. 

Samma kvalité på alla utekläder

Att vi vinner bäst i test för vår vinteroverall betyder i det långa loppet att hela vårt sortiment med utekläder vinner. Låter det konstigt? inte så, då alla våra utekläder görs med samma tanke, konstruktion, passform, kvalité på material, rörlighet, konstruktion och framförallt: samma mål om att göra det absolut bästa plagget för barnets bästa. Oavsett om det är en vinterjacka, vinterbyxa, overall eller skalplagg. 
Alla håller lika hög klass hos oss. 

färgplatta med text vinterjackor

Istället för Vinteroverall

Vinterjacka→

Färgplatta med text täckbyxor

Byxor för vinterns utelek

Täckbyxor→

Färgplatta med text Skalkläder

Är vintern regn och slask?

Skalkläder→

Du kanske också är intresserad av

Färgplatta med text vinterjacka

Vinterjacka

Färgplatta med text Täckbyxor

Täckbyxor

Färgplatta med text Skalkläder

Skalkläder

Prisvinnande vinteroverall till barn

Vår SUPERSHAPE vinteroverall har flera gånger blivit utsedd till bäst-i-test-vinnare i overalltest där flera olika vinteroveraller för barn testats. En stämpel på att vi håller måttet bland många av de varumärken som finns inom vinteroveraller för barn. Vi har inte ändrat något på årets SUPERSHAPE vinteroverall, förutom att vi har tre nya färger varav två helt enfärgade för de som vill ha en mer stilren overall med riktigt bra kvalité.

Vinteroveraller för alla storlekar

SUPERSHAPE SPACE är vår vidaste vinteroverall anpassad för de barn som har behov av mer vidd i kläderna. Identisk med SUPERSHAPE i funktion och design men med vidare passform.

MINISHAPE-overallerna är särskilt anpassade till de yngsta barnens behov och rörelsemönster. Går du in på respektive artikel så kan du läsa mer om plaggen och vad som skiljer dem åt. En overall för vinterns utelek.

Vattentät och vinterfodrad overall

När du väljer vinteroverall till ditt barn är det viktigt att overallen både är varm, vattentät och framförallt konstruerad för barnets rörelser. En varm overall som inte står emot vatten är igen höjdare i vårt avlånga land där det ena dagen kan snöa och den andra regna. En vinteroverall som är vattentät men är kall tappar hela sin poäng som just vinteroverall. En varm och vattentät vinteroverall som sitter för stort eller bylsigt gör det svårt för barnet att leka och använda overallen fullt ut. Med detta som bakgrund är vi extra stolta över våra overaller som är gjorda just för att främja barnens utelek i alla väder under vintern. 

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
vinteroveraller/
category