Gneis & Ossoami

Statement

Gneis & Ossoami

Statement

Ta vårt ansvar och våga välja väg

Vi har valt att alltid stå på barnens sida och det är också barnen som kommer att få ta största smällen om vi förstör vår natur och miljö i den takt vi gör nu. Vårt mål är att tillverka kläder som kan användas av flera barn i många år, med minsta möjliga klimatavtryck.

Riktiga vinterbyxor är ett komplext plagg där både konstruktion och material måste hålla toppklass – Det gör våra!
Med Gneis får du rejäla, supersköna och slitstarka brallor med full rörlighet, lika vattentäta som en fullödig regnbyxa.

Några av våra vinterbyxor

Gneis Gizmo vinterbyxa för barn

Gizmo 116-176 cl

Gneis Gizmo Bib vinterbyxa barn

Gizmo Bib 104-176 cl

Gneis Dolomit Winter vinterbyxa barn

Dolomit Winter 98-176 cl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus maximus suscipit aliquam.

I Hjärtat på Gneis

Vi vill att fler barn ska leka ute!

När barn kan leka ute obehindrat - med kläder som är följsamma och inte är i vägen, med kläder som håller dem varma och torra - då stannar de ute länge, länge.

Därför har vi gjort det till vår mission att skapa de allra bästa funktionskläderna för barn.

Utelek gör gott

Vi tror att barn som får leka mycket ute mår bättre, på många sätt! Vi brinner för att göra uteleken tillgänglig både prismässigt och såklart kvalitetsmässigt - för med riktigt bra funktionskläder är uteleken lika självklar som inneleken.

Behöver funktionskläder vara dyra?

Bra funktionskläder är dyra, de kräver ambitiösa mönsterkonstruktioner och de allra dyraste materialen. Vi jobbar dagligen med att kapa alla mellanhänder, varje onödig kostnad vi kan hitta, för att komma ner i pris och göra plaggen tillgängliga för fler barn - men vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Skickas nästa vardag

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Öppet köp & bytesrätt i 14 dagar

Kundtjänst

Undrar du över något? Ring oss gärna!
Vi har öppet vardagar 10:00-16:00

Telefonnummer: 0920-420 180
Mail: info@gneis.se

Nyhetsbrev

Få tips, nyheter och erbjudanden från Gneis. Du kan när som helst avregistrera dig. Genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Vi är Gneis Funktionskläder

Vi gillar natur, vi gillar väder och vi gillar barn. Vi tycker att ute är världens bästa lekplats och att barnen förtjänar världens bästa utekläder. Som barnens ambassadör kämpar vi för detta och för att alla vuxna (som köper barnens kläder) ska förstå hur viktigt deras val av utekläder är för barnen.

ROCK GROUP SWEDEN AB
Organisationsnr 556704-7484 • Varvsgatan 41, plan 5, 972 32 Luleå • Telefon 0920-420 180 • Telefax: 0920-420 189 • E-post info@gneis.se

Gneis Logo
hallbarhet/hallbarhet-sammanfattning/
category